Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen küvete girdi, görenler bu halini çok beğendi!

Melis Sezen küvete girdi, görenler bu halini çok beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde çıkış sürecinde olan oyuncular arasında Melis Sezen de bulunuyor. Güzel oyuncu, 2016 yılından bu yana farklı yapımlarda kendisini gösterdi ve oyunculuk yeteneklerini de sergileme fırsatları buldu.

Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Asya, Siyah İnci’de Ebru, Leke dizisinde Yasemin, Sevgili Geçmiş’te Deren karakterlerinin ardından ünlü oyuncu şimdilerde TRT1 ekranında Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin Nazan’ı olarak hayranlarının beğenisini kazanmakta.Melis Sezen, sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla büyük dikkat çekiyor.

Melis Sezen küvete girdi, görenler bu halini çok beğendi! 8

Güzelliğini sergilediği pozlarını sıklıkla paylaşan ve hayranlarından da iltifatlar alan oyucu, Elele dergisine de özel pozlar verdi. Küvete giren Melis Sezen’in farklı imajı dikkatleri çekti.

Ünlü oyuncunun küvet pozu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Melis Sezen küvete girdi, görenler bu halini çok beğendi! 9

Dergi ile röportaj da yapan oyuncu, karşılıksız sevmek konusunda şu ifadeleri kullandı:

“Karşılıksız sevmek… Böylesine güçlü bir duygu çok acayip olsa gerek. Daha önce deneyimlemedim fakat günümüzde teknoloji bu kadar gelişmiş, sosyal medya ilişkiler konusunda bu kadar aktifken ve toplum artık bir tüketim toplumuna dönüşmüşken çok ender bulunan bir şey. Öyle üzücü ki insanlar artık karşısındakini dinlemek ve anlamak için çaba sarf etmiyor.”