Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu? İşte Derin karakterinin akıbeti!

Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu? İşte Derin karakterinin akıbeti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin öne çıkan ünlü isimlerinden birisi de Melis Sezen. Hem ekranda hem sosyal medyada adından çok konuşturan genç oyuncu, üst üste iyi projelerde yer almanın da getirdiği kariyer zıplamasını yaşıyor.

Yeteneğinin yanı sıra güzelliği ile de hayranlarını büyüleyen Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde ise Derin karakteri ile güçlü bir performans ortaya koyuyor. Hem Cansu Dere hem de Caner Cindoruk gibi tecrübeli isimlerle aynı sette olmanın kendisi açısından büyük şans olduğunu röportajlarını anlatan oyuncu, Burak Sergen gibi usta bir ismin de kendisinin gelişimi için çok önemli olduğunu ifade etmişti.

Derin karakterinin Sadakatsiz dizisindeki akıbeti de merak ediliyor. Dizi hayranları Derin’in hikayeden çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Ancak her Türk dizi izleyicisi bilir ki, “Başroller ölmez, ölürse dizi biter”… İşte bu gerçeklik Derin karakteri için de geçerli. Dizinin sürükleyici ismi olan Derin, ölmeyecek.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Derin’in akıbetini araştırdı ve köşe yazısında Melis Sezen’in diziden ayrılmayacağını duyurdu:

“Sadakatsiz’de soru işaretleri çok. Her bölümün başında bunlar bize gösteriliyor. Daha önce Derin’in cinayete kurban gittiğine dair ipuçları veren görüntüler dikkat çekmişti. Polislerin evde inceleme yaptığı görüntüler vardı.

Derin’in Volkan’la ilgili yazdıkları da izleyiciyi şüphenlendirmek için senaryonun verdiği ipuçlarıydı. Son bölümde Derin, Volkan’ı bir not yazarak terk etti. Yani Derin ölecek mi? Kaynaklarım “Hayır böyle bir şey olmayacak” dediler. Peki bitecek karakter yok mu?”