Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen’i Amerika gezisinde şaşkına çeviren Sadakatsiz meselesi!

Melis Sezen’i Amerika gezisinde şaşkına çeviren Sadakatsiz meselesi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 2 sezon yayınlanan ve 60. bölümüyle geçtiğimiz sezon sonunda veda eden Sadakatsiz dizisi, uzun zaman akıllardan çıkmayacak hikayesiyle dikkat çekmişti. BBC’nin Bafta ödüllü bir dizisi olan Dr. Foster uyarlaması Sadakatsiz, aynı zamanda dünyanın pek çok ülkesine de satılan başarılı bir yapımdı.

Medyapım ile Mednova imzalı olan dizinin yönetmenliğini, 3 sezon Yasak Elma dizisinin de yönetmenliğini yapan Neslihan Yeşilyurt üstlenmişti. Senaryosunu ise ilk sezon Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisi yazarken, 2. sezondan itibaren ise Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici dörtlüsü kaleme aldı.

Sadakatsiz dizisi, daha ilk tanıtımları yayınlanmaya başladığında büyük ilgi görmüştü. Hikayesinin yanı sıra Cansu Dere ve Caner Cindoruk partnerliği de ayrıca ilgi çekmişti. Dizinin ikinci sezonunda afişte 3. başrol olarak yer alan isim ise genç oyuncu Melis Sezen oldu. Oyuncu, dizideki karakterinin rolünün artması ve hikayede giderek daha ön plana çıkması ile birlikte, oyunculuğuyla ortaya koyduğu performansla dikkatleri çekti.

Melis Sezen'i Amerika gezisinde şaşkına çeviren Sadakatsiz meselesi! 10

Melis Sezen, kariyerinde büyük bir sıçrama yaşatan Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile hikayenin sevilmeyen ismi olsa da oyunculuğuyla beğeni topladı. Sadakatsiz’in bitmesinin ardından bir süredir bol bol tatil yapan, yoğun günlerde yapamadıklarına fırsat yaratan genç oyuncu, sık sık sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor.

Melis Sezen, geçtiğimiz günlerde Amerika’nın Miami kentinde Cansu Dere ile birlikte tatil pozlarıyla dikkat çekti. Dizide yıldızları barışmayan iki oyuncunun gerçek hayatta arkadaşlıklarının devam ettiği görülürken, keyifli anlarından kareler de hayranlarından büyük ilgiyle karşılandı.

Melis Sezen'i Amerika gezisinde şaşkına çeviren Sadakatsiz meselesi! 11

Bu arada Melis Sezen, ziyareti sırasında Sadakatsiz dizisinin ABD’de Telemundo isimli kanalda yayınlandığını duyurdu. Sezen, Florida merkezli Latin Amerikalılar için yayınlar yapan Telemundo isimli kanalda Sadakatsiz dizisinin yayınlandığını belirtti. Amerika’da Sadakatsiz izleyen bazı kişilerle karşılaştığını ve kendisine ‘Derin’ diye hitap ettiklerini anlatan oyuncu, ABD’li izleyicilerin diziye hakim olmasına da ayrıca şaşırdığını belirtiyor.

Melis Sezen, ABD’de gördükleri karşısında çok büyük şaşkınlık yaşarken aynı zamanda gurur da duyduğunu şu sözlerle aktarıyor:

Melis Sezen'i Amerika gezisinde şaşkına çeviren Sadakatsiz meselesi! 12

“Telemundo diye bir kanal var ve Sadakatsiz yayınlanıyor. İnanılmaz bir ilgi gördük. Cansu da bizimle birlikteydi. Çok eğlendik, çok da özlemişiz birbirimizi. Çok keyifliydi. İnanılmaz bir ilgi var. Herkes deli gibi Sadakatsiz izliyor. Latinler bayılıyor. Beni gördükleri gibi, ‘Derin’ diye geldiler. Diziye o kadar hakimler ki. Bir sürü insan ile fotoğraf çekildim. Dizi hakkında konuştum. Türk dizilerine bayılıyorlar. Gerçekten çok fazla Türk dizisi izleniyor. Bence bu çok gurur verici bir şey. Gerçekten işimizi çok iyi yaptığımızı, başka bir kıtada oranın insanında işimizi takdir ettiğini görüyoruz. Çok gurur verici bir şey bu.”

Melis Sezen'i Amerika gezisinde şaşkına çeviren Sadakatsiz meselesi! 13

Sadakatsiz dizisinin İspanya’da da yayınlandığını ve rekor kırdığını da ayrıca hatırlatan Melis Sezen “Türk dizileri dünya çapında başarılı, bence bu gurur verici bir şey” diye konuştu…