Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melis Sezen’in dünyasında yeri olmayan insanlar!

Melis Sezen’in dünyasında yeri olmayan insanlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen, 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Son yıllarda dizi setlerinin aranılan isimlerinden birisi olan Melis Sezen, oyunculuğa 2016 yılında başladı.

Hayat Bazen Güzeldir dizisindeki Asya karakteri ile ilk kez dizi setlerinde izlediğimiz oyuncu, daha sonra Siyah İnci isimli dizide Ebru karakterini canlandırdı. Leke dizisiyle birlikte başrol sorumluluğu elde eden oynucu, Sevgili Geçmiş dizisinde de önemli bir çıkışa imza attı.

Yer aldığı sinema filmleriyle de dikkat çeken oyuncu, son dönemde Sadakatsiz isimli dizideki Derin karakteri ile geniş bir hayran kitlesi elde etti. Yurt dışında da daha çok tanınmaya başlanan oyuncu, Sadakatsiz dizisinin yurt dışında yayılmasının meyvelerini topluyor.

Melis Sezen'in dünyasında yeri olmayan insanlar! 8

Melis Sezen, Alem dergisindeki röportajında eleştiriyi olgunlukla karşıladığı da söyledi. İşin bir parçasının da eleştiri olduğunun altını çizen oyuncu, “Yapıcı eleştiriye her zaman açığım çünkü eleştirinin amacı zaten yapıcı olma üzerinedir. Yıkıcı eleştiri, eleştiri başlığı altına sığınıp taşmak, kişisel değerler üzerinden konuşmak, aradaki saygıyı yok saymak, işte burada nasıl saygı yok sayılıyorsa, ben de bu eleştiriyi yok sayarım” diye konuştu.

Eleştiri adı altında saygısızlık yapıldığını da anlatan oyuncu, bunu kabul edemeyeceğinin altını çizdi. Melis Sezen, ” Çünkü eleştiri başlığı adı altında yapılan saygısızlığı kabul etmem ve bunu yapan kişi de benim hayatımda olamaz. Benim dünyamda buna yer yok” diye konuştu.

Melis Sezen'in dünyasında yeri olmayan insanlar! 9

Melis Sezen, kendisine eleştiri adı altında saygısızlık yapan insanlara hayatında yer vermediğini belirterek, bu konuda çok kararlı olduğunu da belirtmiş oldu.