Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen’in ellerini görenler çok şaşırdı! Nedeni yorumda ortaya çıktı!

Melis Sezen’in ellerini görenler çok şaşırdı! Nedeni yorumda ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri ile yer alan Melis Sezen, son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi. Oyunculuğuyla beğeni toplayan genç oyuncu, daha önce rol aldığı yapımların ardından Sadakatsiz dizisiyle kariyerinde önemli bir sıçrama yaşıyor. Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile başrolünü oynadığı dizide dikkatler üzerinde.

Başarılı performansının yanı sıra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin markajında oyuncu. Hayranlarının övgü dolu yorumlarıyla her paylaşımına yanıt verdiği Melis Sezen, enerjik ve doğal halleriyle de beğeni toplamakta.

Melis Sezen, dizide her ne kadar izleyenleri sinir eden sahnelere imza atsa da kamera arkasında durum bambaşka! Oyuncunun içten halleri, sosyal medya paylaşımlarına da yansımakta.

Günlük hayatından çeşitli video ve fotoğraflar da paylaşan oyuncu, dizinin kamera arkasından paylaşımlar da yapıyor. Hayranlarını mutlu eden bu paylaşımlarından birisinde ise bir ayrıntı göze çarptı.

Dizinin setinde olan oyuncu, makyaj masasında son hazırlıklarını yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Üzerindeki parıltılı siyah elbisesi ile göz kamaştıran oyuncunun küpesini takarken çekilen pozda ellerinin kıpkırmızı olduğu görülüyor.

Bileklerine kadar kızardığı görülen oyuncu, bu haline atıfta bulunan bir de not düştü paylaşımına. Durumu tiye alan Melis Sezen, “Bulaşıkları yıkamıştım” notuyla güldürdü ama merak da ettirdi!

Oyuncu, daha sonra bir takipçisinin sorusuna yanıt vererek “Dondu dondu” notunu düştü. Oyuncunun sette çok üşüdüğü de bu paylaşımıyla ortaya çıkmış oldu…

Melis Sezen'in ellerini görenler çok şaşırdı! Nedeni yorumda ortaya çıktı! 7