Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk’un yer aldığı projelerde en büyük destekçisi kim?

Melisa Aslı Pamuk’un yer aldığı projelerde en büyük destekçisi kim?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunda yayınlanan Hayaller ve Hayatlar isimli dizide oynayan Melisa Aslı Pamuk, başrolü Özge Gürel, Aybüke Pusat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz ve Serkay Tütüncü gibi başarılı isimlerle paylaşıyor.

2011 Miss Turkey birincisi olduktan sonra pek çok projede yer alan Melisa Aslı Pamuk, başrolünü Burak Özçivit, Neslihan Atagül Doğulu ve Kaan Urgancıoğlu birlikte oynadığı Kara Sevda isimli diziyle büyük çıkış yakalamıştı. 110’dan fazla ülkede izleyicilerle buluşan ve 50’den fazla dile çevrilen dizi başarılı oyuncunun dünya çapında isminin duyulmasını da sağladı.

Canlandırdığı güçlü kadın karakterle konuşulan Melisa Aslı Pamuk’un son dizisiyse Bein Connect’in Hayaller ve Hayatlar dizisi oldu. Hem dizi hem de reklam çekimleri gibi diğer projeleri nedeniyle çok yoğun çalışan güzel oyuncu, dizinin ilk sezon çekimlerinin tamamlanmasıyla bir haftalık ara verildiğini anlattı.

Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı projelerde en büyük destekçisi kim? 6

Dizinin ikinci sezon çekimlerine de yakında başlayacaklarını ifade eden oyuncu, iki meslektaş olarak Mustafa Mert Koç ile birlikteliklerinin kolay ve zor yanları olup olmadığını soran muhabirlere, “İş ve özel hayatın çok farklı benim için, sonuçta hepimiz çalışıyoruz ve işte yaşadıklarımızı ev taşımamak için çaba harcıyoruz. Bunu ayırt edebildikten sonra her türlü mutlu olmanın yolunu bulabiliyorsunuz” cevabını verdi.

Oyuncu Mustafa Mert Koç ile aşkıyla da gündemde olan Melisa Aslı Pamuk, çok yoğun bir dönem geçirdiklerini hatırlattı. İş ve özel hayatın kendisi için farklı olduğunu ve işini eve taşımadığını dile getiren oyuncu, sevgilisi ile projeler konusunda fikir alışverişi yaptıklarını da söyledi.

“İçime sinen projelere tek başıma karar veriyorum her zaman ama başladıktan sonra mutlaka destek aldığım noktalar oluyor. Rolle ilgili her şeye yüzde yüz emin olamadığım noktada dışarıdan bir görüş olarak en yakınımdan fikir almak istiyorsun. Benim için bu kişi en yakınımdaki, sevgilim Mustafa Mert oluyor. O da değerlendiriyor, başka bir bakış açısıyla yorum yapıyor. Bu benim için çok kıymetli bir şey. “