Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Döngel’i Kusursuz Kiracı’dan daha havalı görmek isteyenler yeni dizisine baksın!

Melisa Döngel’i Kusursuz Kiracı’dan daha havalı görmek isteyenler yeni dizisine baksın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kusursuz Kiracı isimli Fox TV dizisiyle birlikte yeniden ekranlara dönüş yapan Melisa Döngel, başarılı performansıyla hayranlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Son dönemin öne çıkan isimlerinden olan Melisa Döngel, ayrıca Disney Plus’ta 14 Eylül Çarşamba gününden itibaren izleyicilerle buluşan Dünyayla Benim Aramda dizisinde de rol alıyor.

Kusursuz Kiracı dizisinde Leyla karakteriyle izlemekte olduğumuz Melisa Döngel, diğer dizisi için düzenlenen lansmana katıldı ve seksi haliyle de herkesin dikkatini çekti. Göz kamaştıran güzelliği ile ilgi odağı haline gelen oyuncu, cesur kıyafetiyle de tüm gözlerin üzerine çevrilmesini sağladı. Melisa Döngel, hem Kusursuz Kiracı dizisinde yer alarak televizyon ekranında kariyer yolculuğunu sürdürüyor hem de dijital ortamda Dünyayla Benim Aramda dizisindeki Ceren karakteriyle ilgi görüyor.

Melisa Döngel'i Kusursuz Kiracı'dan daha havalı görmek isteyenler yeni dizisine baksın! 8

Dizinin çok güzel olduğunu dile getiren oyuncu, “Disney ile çalışmak bizim için çok güzel ve onur verici. Güzel bir diziyle giriş yapıyoruz” diye konuştu.

Dünyayla Benim Aramda dizisindeki Ceren karakterinin eğlenceli birisi olduğunu, deli dolu bir hali olduğunu, çılgınlıklar yaptığını anlatan Melisa Döngel, tatlı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacağını dile getirdi. Oyuncu, bu karakter ile benzeyen yönlerinin de olduğunu söyledi.

Dizinin hikayesinin gerçek hayat ile örtüştüğünü de belirten oyuncu, güzel bir aşk hikayesi anlatılacağını anlattı. “Benim için umarım olmaz” diyerek dizideki aşk hikayesini kendi hayatında yaşamak istemediğini söyleyen oyuncu, bu sözleriyle de heyecanı artırdı.

Melisa Döngel; 2015 yılından bu yana setlerde yer alan, Bizim Hikaye dizisindeki Deniz karakteri ile dikkat çeken, Sen Çal Kapımı ve Aşk Laftan Anlamaz gibi romantik komedi dizilerinde başarılı rolleriyle tecrübe kazanan bir isim.

Melisa Döngel'i Kusursuz Kiracı'dan daha havalı görmek isteyenler yeni dizisine baksın! 9

Kariyerinde hızlı bir yükseliş süreci yaşadığı bu dönemde iki dizinin yanı sıra Prestij Meselesi isimli sinema filminde de başrolde yer alacak olan oyuncu, hayranlarını da her geçen gün artırarak yoluna devam ediyor.

Kusursuz Kiracı dizisinin de çok iyi gittiğini belirten Melisa Döngel, “İnanılmaz güzel bir dizi, çok değişik. Zaten böyle bir şeyin yapıldığını düşünmüyorum daha önceden. Değişik bir hikayeyi ele aldık. Çekimleri zor ama çok eğlenceli, güzel insanlarla çalışıyoruz. Bizim için değişik bir tecrübe oluyor” diye konuştu.