Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Şenolsun kapak güzeli oldu! Ece Uslu ve Belçim Bilgin’in mutluluk hali!

Melisa Şenolsun kapak güzeli oldu! Ece Uslu ve Belçim Bilgin’in mutluluk hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Ünlü isimler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinin beğenisini kazanmaya ve dikkat çekmeye devam ediyor. Melisa Şenolsun, Bazaar dergisinin kapağında yer alırken, Ece Uslu ve Belçim Bilgin ise tatil mutluluklarını sergiledi.

Netflix’te ilk sezonu yayınlanan ve ikinci sezonu merakla beklenen Atiye dizisinin Cansu’su olarak göz dolduran Melisa Şenolsun, şimdilerde 3. sezon için sette yoğun bir tempoda çalışıyor. Ünlü oyuncu ayrıca Bazaar dergisinin Ağustos sayısına verdiği özel pozlarla da dikkat çekti.

Melisa Şenolsun kapak güzeli oldu! Ece Uslu ve Belçim Bilgin'in mutluluk hali! 9

En son geride bıraktığımız sezon 8 bölüm süren Sevgili Geçmiş dizisinde Cahide karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ece Uslu, tatil fotoğrafları ile göz doldurmaya devam ediyor. Oyuncu, en güzel yaş alan ünlü kadınlardan ve her yıl plajlardan gelen fotoğraflarıyla da hayranlarını mest etmeyi sürdürüyor.

Melisa Şenolsun kapak güzeli oldu! Ece Uslu ve Belçim Bilgin'in mutluluk hali! 10

Hekimoğlu dizisinin konuk oyuncusu olarak yakında sette ekip ile buluşacak olan Belçim Bilgin, yeni sezonda ekrana dönme arzusunu da Kanal D dizisi ile gerçekleştirmiş olacak. Hayranları da oyuncunun Hekimoğlu’ndaki performansını merakla bekliyor. Belçim Bilgin, instagram hesabından aşağıdaki tatil pozuyla da ilgi gördü.

Melisa Şenolsun kapak güzeli oldu! Ece Uslu ve Belçim Bilgin'in mutluluk hali! 11