Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Şenolsun, kendisini zombiye benzetti!

Melisa Şenolsun, kendisini zombiye benzetti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Melisa Şenolsun, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini güldürdü. Şenolsun, esprili sözüyle bir fotoğrafını paylaşıp kendisini de zombilere benzetti. Şu sıralar Netflix’in Atiye isimli dizisinde rol alan oyuncu, hayranlarını güldüren fotoğrafıyla gündeme geldi.

Melisa Şenolsun, geçtiğimiz sezon Netflix’te ilk sezonu yayınlanan Atiye dizisinde Beren Saat’in kardeşini oynamaya başladı. Şenolsun, dizide Metin Akdülger ile cesur sahnelere imza atmıştı. 2. sezonu hazır olan ancak henüz yayınlanmayan dizinin şu sıralar 3. sezonu çekiliyor.

Şenolsun’un yeni sezonda televizyon ekranlarında bir dizide oynayıp oynamayacağı ise merak konusu. Oyuncu, sosyal medyayı çok etkin kullanmasa da takipçilerinin beğenisini kazanan paylaşımlarına devam ediyor.

Son olarak yaptığı paylaşım ise Melisa Şenolsun hayranlarını güldürdü. Bir süredir burnundaki hızmayı hiç çıkarmayan oyuncunun son fotoğrafında uyanmaya çalışır gibi bir halde olduğu görülüyor. Henüz kendisine gelemediği anlaşılan oyuncu, bu fotoğrafında kendisini dünyaca ünlü dizi Walking Dead (Yürüyen Ölüler) zombilerine benzetmiş!

İşte Melisa Şenolsun’un paylaşımı:

Walkin Dead ????

Melisa Şenolsun, kendisini zombiye benzetti! 7