Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Şenolsun’dan yakında bir dizi sürprizi gelebilir!

Melisa Şenolsun’dan yakında bir dizi sürprizi gelebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, yeni projeler için görüşmelerini sürdürüyor. En son Atiye isimli Netflix dizisinde Elif/Cansu karakterini canlandıran ünlü oyuncu, etkileyici performansı ile büyük takdir toplamıştı.

Melisa Şenolsun uzun süredir dizi setlerinden de uzakta duruyordu. Menajerimi Ara isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alan oyuncunun, Star isimli bir dizide yer alması bekleniyor. BKM Film tarafından hazırlıkları yapıldığı belirtilen dizi Exxen platformu için hazırlanacak.

Hakan Bonomo’nin hikayesini yazdığı dizinin 8 bölüm olacağı ve Şenolsun’un da gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise seri katil olan Yasemin karakterini canlandıracağı ortaya çıkmıştı.

Umut Evirgen ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde yer alan oyuncu, Bebek’te bir yapım şirketine görüşmeye gitti.

Yeni bir proje için görüşmeler yaptığını ifade eden oyuncu, “Şu an ilk görüşmeler olduğu için bilgi veremiyorum ama güzel gidiyor, umarım yakın zamanda kavuşuruz” diye konuştu.

Televizyon dizisi için görüşmelerde yer aldığını anlatan Melisa Şenolsun, gelen teklifler arasından beğendiği projelere baktığını ifade etti.

Pandemi döneminde zamanını iyi geçirdiğini, kendisine vakit ayırdığını belirten oyuncu, iş görüşmelerine de devam edeceğini ifade etti.