Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Sözen ve Harun Tekin’den evlilik sorusuna ilginç menemen yanıtı!

Melisa Sözen ve Harun Tekin’den evlilik sorusuna ilginç menemen yanıtı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Bir süredir beraber olan Oyuncu Melisa Sözen ve Mor ve Ötesi Grubu’nun solisti Harun Tekin, evlilik sorularına ilginç ve bir yandan da kaçamak bir yanıt verdiler.

Bir davet çıkışında magazincilerle karşılaşan ikiliye o klasik soru yöneltildi. Evlilik ile ilgili düşünceleri sorulan ikiliden Harun Tekin, ustalıklı bir şekilde durumu geçiştirerek olayı menemenin soğanlı mı, soğansız mı olması gerektiği tartışmalarına bağladı!

Tekin, esprili bir şekilde evlilik sorusu üzerine “Menemenin biz soğanlı olmayanını daha çok tercih ediyoruz. Öyle ki o tartışmada yeterince yer alamamıştık ama yeri gelmişken söylememiz lazım. Soğan hayır” diye konuştu.

Harun Tekin’in açıklamasını gülerek dinleyen Melisa Sözen “Biz evlilik deyince menemen tarifiyle…” diyerek gülmeye başladı.

Melisa Sözen ve Harun Tekin'den evlilik sorusuna ilginç menemen yanıtı! 7

Bu arada menemeni kimin daha güzel yaptığı sorusuna ise Harun Tekin, “Her zaman Melisa çok daha güzel yemek yapar ama ben de fena değilim” yanıtını verirken, Melisa Sözen de “Sen benden daha iyisin” dedi ama Tekin olayı “Hayır her zaman Melisa” sözüyle bağladı.

Melisa Sözen, dizilere mi dönüyor?

Bu arada uzun süredir dizilerde olmayan Melisa Sözen de yeni sezonda bir projesi olacağını belirtti.

Şu sıralar Fransa’da çekilen, başrolünü Franck Gastambide ile paylaştığı “Damien Veut Changer le Monde” adlı film için Türkiye-Fransa hattında mekik dokuyan Melisa Sözen, “Bir yandan Fransa ile devam ediyor. Burada da Kasım ayına doğru muhtemelen bir şeyler olacak. Burada da çalışmayı çok seviyorum. Hem Türkiye, hem Fransa arasında gidip geliyor” diye konuştu.

Melisa Sözen ve Harun Tekin’in röportajı, Uçankuş TV’de yayınlandı. Videodan o röportajı izleyebilirsiniz…