Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara 6. bölümde mendilleri hazırlayın! Hüzünden değil, gülmekten ağlayacaksınız!

Menajerimi Ara 6. bölümde mendilleri hazırlayın! Hüzünden değil, gülmekten ağlayacaksınız!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamlarının yeni favori dizisi olan Menajerimi Ara, sezona hızlı bir giriş yaptı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Netflix’te yayınlanan Fransız dizisi Call May Agent’ın uyarlaması olan dizide oyuncu seçimleri ve senaryo o kadar iyi ki her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Diziye her hafta katılan ünlü konuk oyuncuların olduğu bölümler ise büyük bir dikkatle izleniyor ve heyecanla bekleniyor. Barış Falay, Canan Ergüder gibi iki karakter oyuncusunun çıkardığı başarılı işin yanı sıra Ayşenil Şamlıoğlu gibi usta bir isim, Behzat Ç.’deki rolü hala hatıralarda duran Fatih Artman’ın oyunculuğu ve tabii genç olmasına karşın büyüklerine taş çıkartan Ahsen Eroğlu’nu da katınca, Menajerimi Ara kadrosuyla çok doğru bir iş olduğunu kimse inkar edemez.

“Dizilerde oynasa da izlesek” diye deliren hayran kitlelerine sahip Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy gibi isimlerin konuk oyuncu olduğu, 6. bölüme kadar pek çok farklı ünlü ismi her hafta bir sürprizle ekrana getirdiği Menajerimi Ara dizisi, yeni bölümde de bir ünlü konuk ağırlayacak.

Ancak bu konuk isim bir başka dizide hala rol alıyor. Kim mi? Rıza Kocaoğlu… Oyuncu, Çukur dizisinde oynadığı Aliço’yu ekranın unutulmayacak ve fenomen olan bir karakteri haline getirdi. Oyunculuğuna herkesin şapka çıkardığı bir isim Kocaoğlu. Yer aldığı yapımlarda da ilgiyle izleniyor.

Menajerimi Ara 6. bölümde mendilleri hazırlayın! Hüzünden değil, gülmekten ağlayacaksınız! 8

Rol üstüne değil, o role yapışmış!

İşte Rıza Kocaoğlu, gelecek hafta 6. bölümde Menajerimi Ara’ya geliyor ancak bir farkla, kendi olarak değil, Aliço olarak! İşin komik yanı da bu zaten. Fragmanı izleyen ve Aliço ile ilgili EGO ajanstaki toplantı sırasında Feris’in sözlerini duyanlar kahkahayı basıyor.

Ardından gelen görüntülerde ise rolünü üstüne adeta yapıştırmış ve setin dışında da Aliço gibi yaşayan bir Rıza Kocaoğlu izleyeceğiz ki evlere şenlik… Feris, ona gerçeği göstermek için hayli çabalayacak! Uyurken üzerini değiştirip Aliço kılığından kurtarmak gibi… Kimbilir daha ne maceralar yaşanacak Alio ve Rıza Kocaoğlu arasında… O yüzden iyisi mi siz Menajerimi Ara dizisinin 6. bölümünü de Rıza Kocaoğlu’nun olduğu o sahneleri de. Mendilleri hazırlamayı da unutmayın, zira gülerken gözünüzden yaşlar geleceği garanti…

İşte Menajerimi Ara 6. bölüm fragmanı:

Bu arada Canan Ergüder de 6. bölüme dikkat çekecek bir paylaşım yaptı instagram’da. Deniz Can Aktaş’ın oynadığı Barış’ın abisinin ajansa gelip olay çıkardığı, Dicle’ye bağırdığı fragmanda yer alıyor. Bu durumda da Feris’i karşısına alıyor… O sahnelerden bir fotoğraf paylaşan Ergüder, aşağıdaki yorumla fotoğrafı paylaşmış…

6. Bölümde neler olmakta????
Birisi alanıma mı girmiş acaba?

Menajerimi Ara 6. bölümde mendilleri hazırlayın! Hüzünden değil, gülmekten ağlayacaksınız! 9