Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu için senaryo değişti! Kovulacak!

Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu için senaryo değişti! Kovulacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisindeki bazı oyuncularının Koronavirüs olması ile birlikte yeni çareler aranıyor. Bir süre çekimlerine ara verilen dizide önce Peride karakterini oynayan usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu’nun koronavirüse yakalandığı duyulmuştu. Şamlıoğlu da sosyal medyadan bir açıklama yaparak hayranlarına ve sevenlerine durumu doğrulamış ve iyi olduğunu, tedavi gördüğünü söylemişti.

Daha sonrasında ise dizide Dicle karakterini oynayan Ahsen Eroğlu’nun da koronavirüs testinin pozitif çıktığı yansıdı medyaya ama hiç bir doğrulama gelmedi. Eroğlu ile birlikte dizide çaycıyı oynayan Bedir Bedir’in virüsü kaptığı konuşulmuştu.

Ardından dün de Deniz Can Aktaş’ın koronaya yakalandığı ve tedavi gördüğü, durumunun iyi olduğu medyaya yansıdı. Dizinin yapımcısı Ay Yapım tarafından ise sosyal medyada isim verilmeden setteki koronavirüs vakaları doğrulanmıştı.

Ahsen Eroğlu ile ilgili muamma devam ederken Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisi ise dikkat çekti. Buna göre Eroğlu gerçekten de koronavirüse yakalanmıştı.

Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu için senaryo değişti! Kovulacak! 7

Neredeyse her sahnede olan ve dizinin kilit isimlerinden birisi olan Ahsen Eroğlu’nun oynadığı Dicle karakteri için senaryoda değişiklik yapıldığı ortaya çıktı.

Zira Dicle karakteri dizinin mihenk taşı gibi. Ahsen Eroğlu’nun hastalanması da çekimlerin tamamen durmasına neden olacak bir durum yaratmış olacak ki yeni bir önlem alınmış.

Buna göre verilen bilgide Feris’in (Canan Ergüder) Dicle karakterini bir nedenle kovacağı bir hikaye eklenmiş diziye. Böylece Ahsen Eroğlu iyileşene kadar bu hikaye sürdürülecek. Dicle’nin yerine de yeni bir asistan alınacağı ifade edilmekte. O yeni asistanı da Ayşe Köksal oynayacak.

Ahsen Eroğlu da iyileştikten sonra yeniden sete dönecek ama bakalım nasıl bir hikaye ile?

Geçtiğimiz hafta Ay Yapım’dan aşağıdaki paylaşım gelmişti. Pazar akşamı da dizinin tekrar bölümü yayınlanmıştı. Ancak çekimlerin yeniden başlayacağı da Ahsen Eroğlu iyileşene kadar onu diziden uzaklaştıracak bir hikaye yazılmasından anlaşılıyor…

Menajerimi Ara dizisi neden iptal oldu? Ahsen Eroğlu duyurdu 8