Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde Babil’in reklamını yaptılar!

Menajerimi Ara dizisinde Babil’in reklamını yaptılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin dizileri yeni sezonda da iddialı… Menajerimi Ara, salı akşamlarına renk kattı. İlk 3 bölümü ile büyük dikkat çeken Menajerimi Ara, ünlü isimlerin hemen her sahnede yer aldığı bir yapım. Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy,Nebahat Çehre, Ercan Kesal, Nükhet Duru gibi isimler de diziye konuk oyuncu olarak katıldı. Yeni bölümlerden birçok ünlü de yine dizinin konuk oyuncusu olacak.

8 Eylül Salı akşamı yayınlanan Menajerimi Ara dizisindeki bir sahnede 11 Eylül Cuma akşamı yeni bölümü ile yayınlanacak olan Babil’in tanıtımı yapıldı. Onur Saylak’ın Ozan Güven’in yerine kadroya dahil olduğu Babil, heyecanlı ilk sezonun ardından yeni sezona da gümbür gümbür başlayacak.

Babil dizisinin geçtiğimiz gün yayınlanan fragmanı da Menajerimi Ara dizisinde konu edildi. Ahsen Eroğlu’nun da yer aldığı sahnede Babil’in fragmanından bahsedildi ve “Cuma günü Babil yayına giriyor, son fragmanı izliyorum” şeklinde diziden bahsedildi.

Menajerimi Ara dizisindeki Babil tanıtımının olduğu sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Babil dizisinin ekrana dönüşü böylelikle Menajerimi Ara içinde de geçirilerek önemli bir reklam çalışması yapıldı. Star TV’nin dizisinin bir başka diziyi desteklemesi de oldukça önemliydi… Her iki dizisinin de Ay Yapım imzalı olduğunu hatırlatalım…

İşte Babil dizisinin 2. sezon fragmanı: