Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde işler düzeldi derken, bir ayrılık yaşandı!

Menajerimi Ara dizisinde işler düzeldi derken, bir ayrılık yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları reytingler zorluk yaşayan Menajerimi Ara dizisinin gün değiştirmesinin ne kadar iyi olduğu Pazar akşamı ortaya çıktı. Dizinin 9. bölümü yeni gününde ilk kez izleyicilerle buluştu. Reytingler, salı gününe göre çok daha iyi geldi. Hatta Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi Arıza ile rekabet edebilecek reytingler de elde eden Menajerimi Ara, büyük mutluluk yaşattı.

Menajerler ve oyuncular dünyasının arka planını anlatan ve birçok ünlü ismin de konuk oyuncu olarak yer aldığı diziye Burak Tozkoparan’ın katılması da iyi bir tercih oldu. Gençliğim Eyvah isimli dizinin finalinden sonra Tozkoparan diziye Emir olarak katıldı ve hikayenin Dicle kısmını etkileyecek bir isim olarak dikkat çekti.

Menajerimi Ara dizisinde her şey yolunda gidiyor. Ancak yaşanan bir ayrılık ise can sıktı… Dizinin yönetmeni Ali Bilgin görevini devretti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü yönetmen yeni dizi Rekabet’in hazırlıkları için göreve bıraktı.

Menajerimi Ara dizisindeki bu ayrılık ekibi de üzdü. Yeni gelen isim ise Deniz Çelebi Dikilitaş oldu… Dizide yönetmen değişikliğinin olumsuz bir etkisinin olması beklenmiyor…

Menajerimi Ara’nın yeni bölümü de heyecanlı olacak. Özellikle Barış ve Dicle’nin anlaşmazlığı noktasında bir de Emir’in hikayeye gelişi ile aşk meşk işleri biraz daha karışacak gibi duruyor. İşte Menajerimi Ara 10. bölüm fragmanı: