Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde Nursel Köse rüzgarı esiyor!

Menajerimi Ara dizisinde Nursel Köse rüzgarı esiyor!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’dan yeni tanıtım seyirciyle buluştu. Nursel Köse ve Mehmet Esen bu bölüm sevilen diziye konuk oldu. Nursel Köse hatırlanacağı üzere önceki ay final yapan Show TV’nin Arıza isimli dizisinin son bölümlerinde yer almıştı. Oyuncu kısa bir aradan sonra bu sefer Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olmak için sete çıktı.

43.yeni bölümde Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış (Deniz Can Aktaş) arasındaki gerilim devam ediyor. Dicle, Tuğrul (Caner Erdem) tarafından ajansa alınmazken bu duruma Kıraç (Barış Falay) müdahale ediyor. Süper Ego’nun oyuncuları Ceyda’ya (Özge Borak) kaptırmamak için verdiği çaba ise sürüyor.

Pazar akşamlarının sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’dan yeni tanıtım yayınlandı. Nursel Köse ve Mehmet Esen’in sürpriz konukları arasında yer aldığı dizinin yeni bölümü yine izleyenlere eğlenceli bir bölüm vadediyor. Tanıtımda Dicle ve Barış arasındaki gerginliğin devam ettiği dikkat çekerken Dicle Ego Ajans’a alınmıyor.

Bu duruma çok sinirlenen Kıraç, Dicle’nin yanında dururken tanıtımda Kıraç ve Dicle’nin samimi baba-kız anları kalpleri ısıtıyor. Mehmet Esen ve Peride’nin (Ayşenil Şamlıoğlu) karşılaşması ikilinin geçmişine dair soru işareti yaratırken Nursel Köse’nin yaşadığı kriz yeni bölüme dair merak uyandırıyor.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun kadrosunda yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV’de!