Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde olay üstüne olay var!

Menajerimi Ara dizisinde olay üstüne olay var!

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor. Dizi Pazar akşamlarını neşeli yapımlarından birisi olarak geniş bir izleyici grubunu hitap ediyor.

Menajerimi Ara, AB ve ABC1 kategorilerinde iyi reytingler alarak yoluna devam ederken, geçtiğimiz hafta Teşkilat dizisinin başlamasından olumsuz etkilenmişti. Yeni bölümde reyting sonuçlarının nasıl geleceği merak konusu oldu. Sedef Avcı’nın konuk oyuncu olarak katılacağı Menajerimi Ara dizisinin 29.yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

29. Bölüm Konusu: Dicle ve Barış yeni bir proje için deneme çekimlerine gittiklerinde aynı rol için Ömer’in de orada olduğunu görürler. Bu durum, Barış’ı sinirlendirirken Dicle’yi zor durumda bırakır. Çınar, oyuncusu Sedef Avcı’yı yeni bir film projesi için ikna etmeye çalışır ancak Sedef’i komedyenlik sevdasından vazgeçirmek düşündüğü kadar kolay olmaz.

Üst üste yaşanan gergin olaylardan sonra moral vermek için Barış’ı görmeye giden Dicle, Ayla’dan hiç beklemediği bir tepki alır. Peride, Beren için ilginç bir adım atarken Feris ve Serkan ilişkisinde sürpriz bir gelişme yaşanır. Dicle ve Kıraç, yazar Cahide’nin kitabının film hakları için karşı karşıya gelirken Dicle’nin yaptığı hamle Kıraç’ı şaşırtır.

Gizli saklı olan bütün sırların ortaya dökülmesi ise ajanstaki bütün taşları yerinden oynatır.

‘Menajerimi Ara’nın yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken genel yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor.
Dizinin senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.

Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star’da.

Yayın Günü: 14 Mart Pazar
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 29. Blm

Yapım: Ay Yapım
Genel Yönetmen: Ali Bilgin
Yönetmen: Deniz Çelebi Dikilitaş
Senaryo: Ekin Atalar
Oyuncular: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Serhat Teoman (Serkan), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Bedir Bedir (Bekir), Pınar Ünsal (Leyla), Aslı Mavitan (Mayda), Yaprak Medine (Beren), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), İdeal Beran Kotan (Aydın)