Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde sırlar ortaya döküldü

Menajerimi Ara dizisinde sırlar ortaya döküldü

tarafından ker_def

‘Menajerimi Ara’ dizisinde Kıraç’ın (Barış Falay) Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) babası olduğunu Ego Ajans’a açıklamasıyla final yapan bölümün ardından dizinin yeni bölümünden bir tanıtım yayınlandı. Kıraç Dicle’nin kızı olduğunu öğrenmesinden çok korktuğu Mayda’ya (Aslı Mavitan) gerçekleri itiraf ediyor.

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın 10 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak 20. yeni bölümü, dizinin ekrana geldiği ilk günden beri saklanan en büyük sırrını gün yüzüne çıkarıyor. Kıraç’ın Dicle’nin kızı olduğunu Ego Ajans’a açıkladığı anla final yapan bölümünün ardından yayınlanan yeni tanıtımda; Kıraç Mayda’ya Dicle’nin babası olduğunu itiraf ederken zor anlar yaşıyor.

Ailesinden ve iş arkadaşlarından göreceği tepkiyle yüzleşmekte zorlanan Kıraç’a bu anlarda Dicle destek oluyor. Beren (Yaprak Medine) ortaya çıkan gerçeklerin sorumlusu olarak Dicle’yi suçlarken, Feris’in (Canan Ergüder) Dicle’nin arkasında durduğunu söylediği sahneler izleyenlerin kalbine dokunmaya hazırlanıyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de.