Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde sürpriz gelişme!

Menajerimi Ara dizisinde sürpriz gelişme!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mustafa Kırantepe ve Duygu Karaca’nın konuk olduğu 39. bölümü dün akşam izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizi Pazar akşamları ekranda yer almaya devam ediyor. Dün akşam da yine reytinglerin çok iyi gelmediği ortaya çıktı. AB kategorisinde günü 11. sırada tamamlayan Menajerimi Ara, ABC1 kategorisinde ise 19. olabildi. Dizi tüm kişilerde ise günü 25. sırada bitirdi.

Mustafa Kırantepe’nin Çukur dizisinde oynadığı karaktere aşık olan hayranı Aysel (Duygu Karaca) tarafından kaçırıldığı bölümde Kıraç (Barış Falay), hem Kırantepe’yi kurtarmak hem de Çukur’un final bölümünün sızdırılmaması için harekete geçti. Öte yandan, Timur (Fatih Al) ve Didem’in (Nihan Büyükağaç) aldığı boşanma kararı sonucu menajerleri Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Çınar (Fatih Artman) ikiliyi barıştırmak için kendilerini yeni bir planın içinde buldu. 39. bölümün ardından yayınlanan yeni ön izleme sahnesinde Dicle ve Barış’ın (Deniz Can Aktaş) arasındaki gergin konuşma kafaları karıştırırken iki tarafın da yaşadığı büyük hayal kırıklığı, gözlerden kaçmadı.

‘Menajerimi Ara’nın dün akşam yayınlanan 39. bölümü birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu. Çukur dizisinin bitmesine sayılı günler kala dizinin final bölümünün çekimleri sürerken Mustafa Kırantepe’nin kaçırılması ortalığı karıştırdı. Kırantepe’nin Çukur’da hayat verdiği karaktere aşık olan hayranı Aysel tarafından kaçırılmasının ardından Aysel’in Kırantepe’yi Çukur’un final bölümünü ifşa etmekle tehdit etmesi durumu iyice çıkmaza soktu. Mustafa Kırantepe’nin menajeri Kıraç, oyuncusunu kurtarmak için elinden geleni yaptı.

Bununla beraber, Ego Ajans’ta bir başka kriz daha yaşandı. Dicle ve Çınar’ın oyuncuları Timur ve Didem’in aldığı boşanma kararı, herkese büyük şok yaşattı. Dicle ve Çınar, tüm projelerinde beraber yer alan ve her şeye rağmen büyük aşk yaşadıklarına emin oldukları oyuncularının boşanmaması için yeni bir plan yaptı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Dicle, Barış, Emrah (Semi Sırtıkkızıl), Gülin (Gamze Karaduman), Meral (Buse Sinem İren), Jülide (Nazlı Senem Ünal) ve Aydın’ın (İdeal Beran Kotan) çıktıkları akşam yemeği ve hep beraber eğlendikleri dakikalar izleyenlerin yüzünde tebessüm yaratırken Dicle’ye karşı öfkesi giderek artan Ceyda’nın bir sonraki hamlesinin ne olacağı merak uyandırdı.

Dizinin hemen ardından yayınlanan yeni bölümden ön izleme sahnesinde Dicle ve Barış’ın yaptığı konuşma ise kafaları karıştırdı. Set ekibine söylediği bir yalanın ardından Barış, Dicle’nin diğer oyuncularına yaptığı gibi kendisinin arkasında durmadığını iddia etti. Bunun üzerine Dicle’nin Barış’a yönelttiği teklif, akıllara “Dicle ve Barış’ın ilişkisi sona mı eriyor?” sorularını getirdi.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV’de!