Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinden 3 sürpriz isme teklif!

Menajerimi Ara dizisinden 3 sürpriz isme teklif!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yeni sezon dizileriyle ilgili çalışmalar hız kazandı.

Kanallar hazırlıklarını sürdürürken, gelen haberler izleyiciyi de heyecanlandırıyor.

Star TV’nin yeni dizisi de yine merak uyandıran projelerden birisi. Zira Netflix izleyenlerin yakından bildiği ve pek çok ülkede ilgi çeken Call My Agent dizisinin yerli uyarlaması olacak. Aynı zamanda Menajerimi Ara dizisi, kadrosuyla da dikkat çeken yapımlar arasında. Dizinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Menajerimi Ara dizisinden 3 sürpriz isme teklif! 9

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldığı dizi için 3 ünlü isme daha teklif gittiği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, dizi sadece konusu ve kadrosuyla değil, aynı zamanda konuk oyuncularıyla da dikkat çekecek.

Dizide konuk oyuncu olması için önce, uzun süredir ekranlarda olmayan Nebahat Çehre’ye teklif gittiği ve anlaşmanın yapıldığı ifade ediliyor.

Menajerimi Ara dizisinden 3 sürpriz isme teklif! 10

Bir başka konuk oyuncu için Emel Sayın’a da teklif götürüldüğü ancak daha sonra Nükhet Duru ile el sıkışıldığı konuşuluyor.

‘Ay Yapım’ imzalı proje; bir menajerlik şirketini merkeze alıp, eğlence dünyasının perde arkasını anlatacak.

Menajerimi Ara dizisinden 3 sürpriz isme teklif! 11

Dizide; İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin spot ışıklarının altında, ego savaşlarının, hırsların, şöhretin, paranın, umutların, büyük hayal kırıklıklarının bir arada yer aldığı, oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesini izleyeceğiz.

Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini, daha önce Star Tv ekranlarında fırtınalar estiren Medcezir, Ufak Tefek Cinayetler, Cesur ve Güzel gibi projeleri yöneten Ali Bilgin üstleniyor.