Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisine bu sefer de Murat Dalkılıç geldi!

Menajerimi Ara dizisine bu sefer de Murat Dalkılıç geldi!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın bu sezon ilgiyle takip edilen ve keyifli hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyen ‘Menajerimi Ara’nın bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünün konuğu Murat Dalkılıç oldu. Hem müzik hem de oyunculuk kariyeriyle dikkat çeken ünlü isim, ‘Menajerimi Ara’da kariyeri adına büyük önem taşıyan bir proje için kollarını sıvayacak.

Her bölüm menajerlerin ve oyuncuların alışık olmadığımız dünyalarına konuk olduğumuz ‘Menajerimi Ara’nın6 Aralık pazar günü yayınlanacak olan 15. yeni bölümüne yer aldığı projelerle beğeni toplayan Murat Dalkılıç konuk oluyor.

Dizinin yeni bölümünde, müzik kariyeri için yaptıklarının ardından oyunculuğu ile de ön plana çıkmak isteyen Dalkılıç’a menajeri Kıraç (Barış Falay) tarafından reddedilemeyecek bir fırsat sunuluyor. Dünyaca ünlü Fransız bir yönetmenle çalışmak için, Kıraç’ın yaptığı planla Türkiye’deki star kimliğini gizlemeye çalışan Dalkılıç’ın bu film projesinde yer almak için vereceği büyük çaba izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Menajerimi Ara dizisine bu sefer de Murat Dalkılıç geldi! 7

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun kadrosunda yer aldığı, kusursuz görünen bir dünyanın iç yüzünü gözler önüne seren ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de.