Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara final mi yapacak? Yeni sezon için durum belli oldu!

Menajerimi Ara final mi yapacak? Yeni sezon için durum belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Menajerimi Ara, yeni sezonun oyunculukları ve hikayesiyle dikkat çeken bir yapımı. Fransız dizisi ‘Menajerimi Arayın’dan uyarlanan dizi, menajerler ve ünlü isimlerin başlarından geçen olayların anlatıldığı bir yapım.

Başrollerinde Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Fatih Artman ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldıkları dizi, her hafta bir başka ünlü ismi konuk etmesi nedeniyle de ilgi görüyor.

Pazar akşamları ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin rakipleri, dizinin reytinglerini de gittikçe daha fazla etkiliyor. Özellikle TRT1’in iddialı yapımı Teşkilat’ın gelmesiyle birlikte işi iyice zorlaştı!

Kefaret, Arıza, Hercai dizilerinin yanı sıra Survivor ile de rakip olan Menajerimi Ara, Teşkilat’ın 2 haftadır yayında olmasıyla reytinglerini düşürdü!

Dizinin eğlenceli hikayeleri, kemik kadrosundaki isimlerin başarılı oyunculukları ile konuşuluyor ama yine de diziyi izleyenler bu rekabetin nasıl bir sonuca yol açacağını da merak ediyordu!

Menajerimi Ara final mi yapacak? Yeni sezon için durum belli oldu! 7

“Reytinglerin düşmesi, Star TV’nin ani bir final kararına neden olur mu?” diye düşünenler için yanıt geldi! Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında Menajerimi Ara dizisinden kanalın vazgeçmeye pek niyetli olmadığını ortaya koyan bir kulis bilgisini paylaştı!

Buna göre final yapmayacağı gibi yeni sezonda da devam etmesini istiyor Star TV! Altuntaş haberinde Star TV yönetiminin, Menajerimi Ara’yı sezonda da devam ettirmeyi düşündüğünü belirtiyor. Bu durumun en büyük nedeni de Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin düşük bir bütçesinin olması gösteriliyor…