Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara hayranları yine sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Menajerimi Ara hayranları yine sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Menajerimi Ara dizisi, Pazar akşamları alternatif arayan izleyiciler için iyi bir seçim oldu. Başrollerinde; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı dizinin 30 Mayıs Pazar günü 39.bölümü yayınlandı.

Dizi bilindiği üzere reytingler konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Menajerimi Ara, Teşkilat isimli TRT1 dizisinin başlamasından sonra 13 haftadır büyük düşüşler yaşadı ve izleyicilerinin de önemli bir bölümünü kaybetti. Ancak Star TV, dizinin iyi reklam geliri getirmesinden ve düşük bütçeli olmasından memnun. Yaz ayları boyunca yayında kalacağı duyurulan Menajerimi Ara’nın sosyal medyada ise çok geniş bir destekçi grubu bulunuyor.

Menajerimi Ara hayranları zaman zaman twitter ortamında etiketler üzerinden büyük bir etkileşim dalgası başlatıyor. Dün akşam da yine hayranlar binlerce mesajı birbiri ardına paylaştı. Menajerimi Ara televizyon reytingleri noktasında sıkıntılar yaşasa da sosyal medya konusunda bir hayli güçlü bir konumda.

Menajerimi Ara etiketi pazar günü twitter ortamında 100 binden fazla mesajın paylaşılması ile öne çıktı. Türkiye gündemine giren dizi, 39. bölümüyle ekranda yayınlandığı sırada twitter ortamında da binlerce mesaj paylaşılıyordu. Bu durum dizinin sosyal medyada kısa sürede gündemin ilk sırasına kadar çıkmasına sebep oldu.

Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş ikilisi de hayranların en çok sevdiği dizi çiftlerinden birisi olan Dicle ve Barış olarak akıllara yazıldı.