Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara ile öne çıkan Yaprak Medine, Son Yaz dizisinde ortalığı fena karıştıracak!

Menajerimi Ara ile öne çıkan Yaprak Medine, Son Yaz dizisinde ortalığı fena karıştıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında 45. bölümü ile birlikte final yapan Menajerimi Ara dizisinin ardından tüm oyuncular tatile çıktı. Bazı isimler ise yeni projeler için anlaşmalar yapmaya başladı.

Menajerimi Ara dizisinde Beren karakterine hayat veren Yaprak Medine de performansı ile dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Oyuncunun yeni sezon için Son Yaz dizisi ile görüşmeler yaptığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Son Yaz dizisi, yeni dönemde Fox TV’de farklı bir hikaye kurgusu ile ekrana gelecek. Yeni hikayede yeni karakterler var. Bu karakterler için Birce Akalay, Onur Bay ve Yılmaz Bayraktar ile anlaşmalar yapıldığı ortaya çıktı.

Şimdi de etkili bir kadın karakteri için Yaprak Medine’ye teklif götürüldü. 25 Ağustos Çarşamba günü dizi ekibi sete çıkacak. Yaprak Medine de büyük bir ihtimal ile kadroda yerini alacak. Oyuncu ile görüşmeler son aşamasında ama anlaşma henüz imzalanmadı.

Menajerimi Ara ile öne çıkan Yaprak Medine, Son Yaz dizisinde ortalığı fena karıştıracak! 7

Cemre Sancakter isimli karakter için görüşme yapılan Yaprak Medine, şayet olumsuz bir durum yaşanmaz ise yeni dönemin en etkili kadın karakterlerinden birisini canlandıracak.

Dizinin mafya ayağı yeni dönemde çok güçlendi. Soner karakterinden sonra Cihan olarak Yılmaz Bayraktar ile anlaşma sağlandı. Burak karakterinde ise Onur Bay’ı izleyeceksiniz.

Sancaktar ailesinin kızları Cemre’yi ise bir aksilik olmazsa Yaprak Medine canlandıracak. Alperen Duymaz’ın hayat verdiği Akgün karakteri ile Cemre arasında bir yakınlaşma yaşanma ihtimali de ortaya çıktı.

Bu ihtimal Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Yağmur ile Cemre karakterlerinin çatışmasına yol açacaktır. Yaprak Medine, diziyi karıştıran bir karakter ile hikayeye gelecek.