Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara ile parlayan Yaprak Medine hayatının sınavına Son Yaz ile çıkacak!

Menajerimi Ara ile parlayan Yaprak Medine hayatının sınavına Son Yaz ile çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin öne çıkan genç kadın oyuncularından birisi de Yaprak Medine.. 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, reklam filmleri ile dikkat çektikten sonra dizilerde yer aldı. Oyunculuk eğitimleri de alan ve bir dönem fotomodellik de yapan Yaprak Medine düzgün fiziği ile dikkatleri çekiyor.

2020 yılında Yarım Kalan Aşklar isimli BluTV dizisinde kısa bir rolde yer alan Yaprak Medine, asıl çıkışını Menajerimi Ara dizisi sayesinde yaptı. Beren karakterine hayat veren oyuncu, Menajerimi Ara’da uzun süre rol aldı ve geniş bir hayran kitlesinin de dikkatini çekti. Güzelliğinin yanı sıra yetenekleri ile de adından konuşturan Yaprak Medine, yeni sezonda ise izleyicilerin heyecanla bekledikleri Son Yaz dizisine geçti.

Menajerimi Ara ile parlayan Yaprak Medine hayatının sınavına Son Yaz ile çıkacak! 7

Yaprak Medine, dizide Sancaktar ailesinin kızları Cemre olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Cemre ile Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Akgün arasında bir yakınlaşma yaşanması bekleniyor.

Hafsanur Sancaktutan’ın başarıyla hayat verdiği Yağmur karakteri ile Cemre’nin de hikayenin ilerleyen bölümlerinde karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

Yaprak Medine kariyeri noktasında Menajerimi Ara’dan çok daha ses getiren Son Yaz dizisinde yer alarak önemli bir fırsat elde etti.

Kendini daha geniş kitlelere gösterme ve yeteneklerini sergileme fırsatı elde eden genç oyuncunun performansını dizi hayranları merakla bekliyor.

Bakalım genç oyuncu Son Yaz ile gelen bu önemli fırsatı kariyerinde bir çıkışa dönüştürebilecek mi? Gelişmeleri takip edip sizlere özel yorumlarımızla ileteceğiz.