Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’da kalplere dokunacak bir bölüm geliyor

Menajerimi Ara’da kalplere dokunacak bir bölüm geliyor

tarafından ker_def

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, izleyicilere ünlülerin ve menajerlerin hayatlarına yakından tanık olma fırsatı sunan ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Dicle (Ahsen Eroğlu) için karşı karşıya gelen Barış (Deniz Can Aktaş) ve Emir’in (Burak Tozkoparan) aşkları uğruna harekete geçmelerini izleyeceğimiz yeni bölümde Tilbe Saran bölümün sürprizlerinden biri olurken, Saran’ın aşk için söyledikleri seyircilerin kalbine dokunacak.

Menajerlerin stresli ve karmaşık dünyasının eğlenceli bir dille seyirciye aktarıldığı ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde Emir, doğum günü olduğunu bilmeden akşam Dicle’yle buluşmayı planlarken, aynı akşam Barış ise Dicle’nin kalbini kırdığı her anın pişmanlığı içinde, ona doğum gününde anlamlı bir hediye verebilmek adına yollara düşecek.

Romantik dakikaların yaşanacağı ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde, Dicle’yi kalbinden vurup asıl etkileyecek olan isim ise doğum gününü hatırladığından habersiz olduğu babası Kıraç (Barış Falay) olacak.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de izleyici karşısına çıkıyor.

Dizinin 12.bölümünün konuğunun Pınar Deniz olduğunu da hatırlatalım. İşte 12. bölümden 2. fragman: