Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’dan sonra Ahsen Eroğlu bir değil iki proje müjdesi verdi!

Menajerimi Ara’dan sonra Ahsen Eroğlu bir değil iki proje müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Dicle karakteri ile çok sevildi. Oyuncu başarılı bir performans ortaya koyarken, hayranları da etkili oyunculuğun alkışladı.

Doğallığı ile öne çıkan, karaktere kendisini verme konusunda son derece başarılı olan oyuncu, kısa bir süre dinlendikten sonra yeniden setlere dönüş yapacak. Hayvan ve doğa sevgisini her fırsatta yansıtan Ahsen Eroğlu, tam da kendisine çok yakışan bir mini dizi projesinde yer aldı.

Bunu Bir Düşünün isimli mini bir dizide yer alacağını doğrulayan Ahsen Eroğlu, “Aslında bütün düşündüklerimin, hissettiklerimin üzerine bir hikaye izledim biraz önce. Özellikle kedime alan tanımam konusunda birçok konuya değindi. Çok güzel bir iş yapmış herkes ellerine sağlık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye açıklama yaptı.

Menajerimi Ara'dan sonra Ahsen Eroğlu bir değil iki proje müjdesi verdi! 5

Böyle bir projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu anlatan Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara’dan sonra birçok teklif aldı. Dizinin finalinden sonra tatil yaptığını anlatan oyuncuya teklifler de geldi. Ahsen Eroğlu, yeni proje müjdesini de şu sözlerle verdi: “Çok yoğun ve bir o kadar da güzel bir iş çıkardık. Şimdi yeni projeler olacak. Onun planlaması yapılıyor. Ben de son tatil günlerimi iyi geçirmeye çalışıyorum.”

Yeni projesi için detay vermek istemeyen oyuncu, kısa bir süre sonra projeyi duyuracağını belirtti.Güzel ve kendisi için önemli bir projede yer alacağı müjdesini veren oyuncu, yakında yeniden setlerde yerini alacak.

Enerjisi yüksek birisi olduğunu belirten Ahsen Eroğlu, sakin birisi olduğunu ve pozitif bir kişiliğinin bulunduğunu ifade etti.