Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’dan sonra Baraj kurtuldu, Hekimoğlu final yoluna girdi!

Menajerimi Ara’dan sonra Baraj kurtuldu, Hekimoğlu final yoluna girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları reyting yarışı olanca sertliği ile sürüyor… TRT1 ekranında Masumlar Apartmanı sezonun en iyi sonuçlarını almaya devam ediyor. 10. bölümü geride kalan dizi yine tüm kategorilerde birincilik elde etti. 11-15 arası reytingler elde ederek, son dönemin en başarılı yapımı olmayı hak eden dizi, hikayesinin izleyicileri fazlasıyla etkilemesiyle de duygulara hitap ediyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 10. bölümü de dün akşam tüm kategorilerde birinci olarak, göz kamaştırdı. atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da 6. sezona farklılaşan bir hikaye ile başlamıştı.

Oktay Kaynarca’nın başrolündeki dizi, yıllardır istikrarlı bir çizgi çiziyor… Hayran kitlesini artırmaya da devam eden EDHO 7-9 arası reyting oranları ile Salı akşamı tüm kategorilerde ikinci sırada yer aldı.

Salı akşamları yayınlana başlayan ama düşen reytingler sonrasında Pazar gününe kaydırılan Menajerimi Ara, final yapmaktan kurtulmuştu. Bu dizinin gün değiştirmesi, Baraj’ın da işine geldi ve Fox TV dizisi de totalde 5, ABC1’de ise 4’lü reyting oranlarının üzerine çıkarak izleyici kitlesini artırmayı başardı.

Menajerimi Ara'dan sonra Baraj kurtuldu, Hekimoğlu final yoluna girdi! 17

Ancak Kanal D ekranındaki Hekimoğlu dizisi için durumlar pek de iyi değil.25.bölümü dün akşam yayınlanan Hekimoğlu, 2 ile 3,5 reyting arasındaki oranlarla kanalı fazlasıyla üzüyor. Timuçin Esen’in başrolünde yer aldığı dizi, belki hafta sonuna kaydırılsa Menajerimi Ara gibi final endişesinden kurtulabilir. Dizinin gidişatının iyi olmadığını ve final endişesinin her geçen hafta daha da yükseldiğini belirtelim.

İşte 17 Kasım Salı akşamı yayınlanan programlar arasında ilk 10 program listesi:

Menajerimi Ara'dan sonra Baraj kurtuldu, Hekimoğlu final yoluna girdi! 18