Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu ‘Genç Cadı’ oldu! Nur Fettahoğlu’ndan Kağıt Ev’e veda!

Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu ‘Genç Cadı’ oldu! Nur Fettahoğlu’ndan Kağıt Ev’e veda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de farklı kuşakların sevilen başarılı isimleri. Ahsen Eroğlu, son dönemin yükselen genç oyuncularından. Nur Fettahoğlu ise deneyimli bir isim olarak başarılı oyunculuğu ile ekranlarda. İki oyuncu da sosyal medyada hayranları tarafından ilgiyle takip edilmekteler. Eroğlu ve Fettahoğlu’nun son instagram paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Ahsen Eroğlu var. İstanbullu Gelin dizisini izleyenler, son sezonun başında ortaya Yaz karakteri olarak çıkan ve herkesi şaşkına çeviren Ahsen Eroğlu’nu o diziden tanıyor.

Eroğlu, daha sonra Kuzgun dizisinde Kumru karakteri ile de dikkatleri çekti. Sonrasında ise bu sezon yayına başlayan Menajerimi Ara dizisinde adeta dizideki ustalarından rol çaldı!

Genç oyuncu, Dicle karakterini başarıyla canlandırmaya devam ediyor. Bu arada sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor. Eroğlu’nun son yaptığı paylaşım, pek çok hayranının da tebrikleriyle karşıladığı bir ödülün de habercisi oldu.

Ahsen Eroğlu, 24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde ödül alan isimler arasındaydı. Yaşadığı mutluluğu da takipçileri ile paylaştı. Ahsen Eroğlu, festivalde ‘Genç Cadı Ödülü’ne layık görüldü.

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu 'Genç Cadı' oldu! Nur Fettahoğlu'ndan Kağıt Ev'e veda! 9

Nur Fettahoğlu ise Star TV’ye büyük iddialarla gelen yeni dizisi Kağıt Ev’in erken finali ile biraz buruk olsa da tüm ekiple verdiği pozları ve setten son hallerini paylaşıyor instagram sayfasından…

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu 'Genç Cadı' oldu! Nur Fettahoğlu'ndan Kağıt Ev'e veda! 10

Erdal Beşikçioğlu ile başrolünde oynadığı dizide kızını oynayan Helin Kandemir’in elindeki bir dilim pastaya atıfta bulunarak “Haketti!” notunu düşmüş. Oyuncu, dizinin yönetmeni ve rol arkadaşlarıyla setten son pozlarından birinde görülüyor.

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu 'Genç Cadı' oldu! Nur Fettahoğlu'ndan Kağıt Ev'e veda! 11