Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’nın final bölümü konuğu sürpriz bir isim!

Menajerimi Ara’nın final bölümü konuğu sürpriz bir isim!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıldızlar ve menajerler dünyasının hiç bilinmeyen yanlarını izleyiciyle buluşturan, her bölümünde bir başka ünlü ismi konuk ederek dizi dünyasına yeni bir nefes getiren Menajerimi Ara dizisi pazar akşamı yayınlanacak bölümle ekranlara veda ediyor.

Her bölümünde birkaç farklı ünlü ismi konuk eden Menajerimi Ara dizisinin son bölümünün konuğu ise genç oyuncu Emre Bey. 24 yaşındaki oyuncu en son rol aldığı Sol Yanım dizisiyle adını duyurmuştu. Elimi Bırakma dizisinde de rol almıştı.

Menajerimi Ara'nın final bölümü konuğu sürpriz bir isim! 7

Pazar akşamı yayınlanacak 45. bölümüyle final yapacak dizinin son bölümünün tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; her türlü zorluğun üzerinden el ele vererek gelen Ego Ajans menajerleri ve asistanları, son kez bir proje için ajansın sahibi Ceyda’ya karşı savaşıyor.

Bu çetin savaşın galibinin kim olacağı merakla beklenirken Kıraç’ın söylediği sözler ve Ego Ajans menajerlerinin ve asistanlarının ajanstaki eşyalarını toplaması ise kafaları karıştırıyor. Dicle (Ahsen Eroğlu), Barış’ı (Deniz Can Aktaş) setinden kaçırarak ona sürpriz yapmaya hazırlanırken uzun bir sürenin ardından genç aşıkların aralarının düzelmesi ise gözlerden kaçmıyor.

Büyük bir beğeniyle izlenen, özellikle Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Dicle ve Barış arasındaki romantizm dolu aşkla izleyicinin kalbinde özel bir yer edinen dizinin finali bayram tatili nedeniyle iki hafta öne çekilmişti.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’, final bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de!