Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’nın oyuncusu Canan Ergüder, son durumunu paylaştı, güzel haberleri verdi

Menajerimi Ara’nın oyuncusu Canan Ergüder, son durumunu paylaştı, güzel haberleri verdi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini oynarken meme kanserine yakalandığını öğrenince diziye ara veren Canan Ergüder, hayranları, sevenleri, merak eden herkes için son durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü oyuncu, ameliyat olduktan sonra diziye pandemi koşullarında devam edemeyeceği için ayrılmıştı. Ancak Canan Ergüder, dizinin yapımcı firması Ay Yapım’ın da desteğiyle hikayesine son verilmeden sadece bir süreliğine diziden ayrıldı.

Sağlığı ve koşullar el verdiği sürece dizide yer almaya devam edecek. Menajerimi Ara dizisinin yaz boyunca devam edeceği ve yeni sezonda da yayınlanacağı gündeme gelmişti.

Feris karakteri ise bir süreliğine Amerika’ya gitmiş ve dizideki hikayesi bitirilmeden ara vermişti. Canan Ergüder, instagram sayfasından son durumu ile ilgili bilgileri vererek sevenlerinin de içini rahatlattı.

Oyuncu, iyi olduğunu, 3. kemoterapisini de aldığını belirtti. Ergüder,”Soranınız çok. Küçük bir update vereyim dedim. 3. kemo biter. Daha var ama ben iyiyim. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Her şey yolunda. Daha da başka tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum. Herkese sevgiler” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Menajerimi Ara'nın oyuncusu Canan Ergüder, son durumunu paylaştı, güzel haberleri verdi 9

Canan Ergüder’e oyuncu dostlarından ve sevenlerinden yorum yağıyor şu anda. Pek çok ünlü isim de yorumlar yapıyor. Bazılarını aşağıda görebilirsiniz… Biz de televizyongazetesi.com olarak Canan Ergüder’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz…

Menajerimi Ara'nın oyuncusu Canan Ergüder, son durumunu paylaştı, güzel haberleri verdi 10

Menajerimi Ara'nın oyuncusu Canan Ergüder, son durumunu paylaştı, güzel haberleri verdi 11