Ana sayfa Sosyal Medya Mendilleri hazırlayın! Yargı’nın 28. bölümü yayınlanmadan, 29. bölümden ilk tüyo Pınar Deniz’den geldi!

Mendilleri hazırlayın! Yargı’nın 28. bölümü yayınlanmadan, 29. bölümden ilk tüyo Pınar Deniz’den geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, yayınlandığı her bölümüyle büyük beğeni topluyor ve izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Akıcı konuları, sürükleyici hikayesiyle bir an bile izleyicinin gözünü ayırmadan takip ettiği dizi, her bölüm bambaşka bir gelişme ile ekrana gelmekte.

Bu akşam 28. bölümü yayınlanacak olan dizi için heyecan dorukta. Babasını Ilgaz’ın kardeşi Çınar’ın öldürdüğünden habersiz acılarını sarmayan çalışan Ceylin’in hali, izleyenleri de perişan edecek. Ilgaz, gerçeği anladıktan sonra Ceylin’e söyleyip söylemeyecek mi diye meraklı bir bekleyiş var izleyenlerde.

28. bölümde herkesi hüzne boğacak anların yaşanacağı tanıtımlardan da görülmekte. Ceylin, kardeşi ve babasının ölümünün ardından acılarını bir nebze olsun hafifletebilmek için Ilgaz ile kuracağı yeni hayatı ve bir bebek sahibi olmanın hayalini kurarken, gelmekte olan acı haberi nasıl kaldıracak merak konusu.

Mendilleri hazırlayın! Yargı'nın 28. bölümü yayınlanmadan, 29. bölümden ilk tüyo Pınar Deniz'den geldi! 8

Ilgaz ve Ceylin aşkını bambaşka bir yere taşıyacak olan gerçeklerin ortaya çıkıp çıkmayacağı izleyip göreceğiz. Ancak en az 28. bölüm kadar 29. bölümün de çok heyecanlı olacağını bizzat Pınar Deniz yaptığı bir paylaşımla gösterdi!

Senarist Sema Ergenekon’un, dizinin her bölümünün hikayesine uygun ve derin anlamlar içeren özlü sözler bulduğu senaryonun kapağını Pınar Deniz instagram sayfasından yayınladı.

Adeta bölümün mottosu haline gelen ve her bölüm için ayrı olarak önce sosyal medyada sonra dizinin ilk karesinde yayınlanan bu sözler izleyicinin de dikkatinden kaçmıyor.

Her bölümün ruhuna özel bir derinlik içeren bu cümleler, hikayeyle de bağdaşmakta. 29. bölümde izleyenleri hayli dramatik sahnelerin beklediği, Pınar Deniz’in paylaşımında görülürken, üzgün yüzlü emoji de durumu ortaya koyuyor zaten…

Mendilleri hazırlayın! Yargı'nın 28. bölümü yayınlanmadan, 29. bölümden ilk tüyo Pınar Deniz'den geldi! 9

Pınar Deniz’in paylaşımı yukarıda. 29. bölüm senaryosunun mesajı da Alman Şair Rainer Maria Rilke’den seçilmiş. Bölümün özeti gibi olan sözlerde, diziyi izleyenlerin bir sonraki bölümde hayli sarsıcı sahnelerin geldiğini de haber veriyor adeta!

“Ruhumu nasıl tutsam da seninkine değmese? Nasıl aşırsam üstünden öbür şeylere ben onu” dizeleri, Ilgaz’ın gerçekleri Ceylin’e anlatmak isterken onu bu acıdan nasıl koruyacağını bilememenin verdiği iç sızısını yansıtıyor adeta!

Görünen o ki Ilgaz, büyük aşkı Ceylin’e gerçekleri anlatmadan önce çok derin bir acı yaşayacak. Onu ve gelecek adına birlikte kurdukları hayallerini yıkacak gerçekler, dizide bambaşka bir süreci de getirecek… Pınar Deniz, bu paylaşımıyla Yargı’nın 29. bölümünün son derece hüzünlü geçeceğinin de tüyosunu vermiş oldu…