Ana sayfa Dizi Haberleri Mendilleriniz hazır mı, Kadın dizisi başlıyor! Bu dizide karışık ve sert duygular çarpışacak

Mendilleriniz hazır mı, Kadın dizisi başlıyor! Bu dizide karışık ve sert duygular çarpışacak

tarafından ker_def

Mendilleriniz hazır mı, Kadın dizisi başlıyor! Bu dizide karışık ve sert duygular çarpışacak 7

Kadın Dizisi Konusu

Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesini de kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp’la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp, Bahar’ı derinden etkilemiştir.

Sarp’tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin, ailenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır.

Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasa da iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar’ın hikayesidir.

Tanıtımdan gördüğüm kadar Özge Özpirinççi rolünün ihtiyacı olan aşık ve anaç tavırlı kadın tavrını iyi yansıtmış. Çocuklarından sonra hayat bağını sağlayan Sarp karakterine de Caner Cindoruk yakışmış. Kadro iyi, oyuncular sağlam, senaryo bol acılı… dramın en ağırını televizyonlarda izleyeceğimizi tahmin ediyorum. Yolu açık olsun!

Hayatta dramların sizden uzak olması dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

[email protected]

twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub