Ana sayfa Dizi Haberleri Merak etmeyin, her şey yolunda! Erkenci Kuş 48. bölüm ön izlemesiyle durum anlaşıldı!

Merak etmeyin, her şey yolunda! Erkenci Kuş 48. bölüm ön izlemesiyle durum anlaşıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de Salı akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un dün akşam ekrana gelen 47. bölüm final sahnesi, diziyi izleyenleri çok şaşırtmıştı!

Sanem ve Can’ın tam dünya turuna çıkma planları yaparken yaşadıkları kaza şok etkisi yaratmıştı.

Sanem’in araçtan dışarı savrulup kendine geldikten sonra Can’ı baygın bir şekilde görmesiyle dizinin 47. bölümü bitmişti.

Herkesi şaşırtan ve merakta bırakan bu sahne sonrasında gelen 48. bölüm ön izleme ile birlikte Can’a da Sanem’e de bir şey olmadığı hatta dünya turundan vazgeçip ajansı yeniden açtıkları görüldü!

Merak etmeyin, her şey yolunda! Erkenci Kuş 48. bölüm ön izlemesiyle durum anlaşıldı! 7

Can, ön izlemede yer almadı ama Sanem’in “Ben eminim ki Can’ın liderliğinde çok güzel işler başaracağız” sözlerinden onun da iyi olduğu anlaşıldı.

Bambaşka planlar yaparken kaza ile birlikte hayatlarına başka bir yol çizmeye karar veren Sanem ve Can’ın Ajansın başına geçip yeniden toparlanmaya çalıştıkları anlaşıldı.

Sanem, ekibine öyle bir gaz verdi ki yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaya başladı herkes.

İşte 48. bölümden ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sanem, Can’a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir.

Can’la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.

Sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevinen Sanem, Can’la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken, Can’ın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanem’dedir.

Sanem, Can’a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem’e bir teklifte bulunur. Sanem’in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.