Ana sayfa Dizi Haberleri Merakla beklenen İkimizin Sırrı dizisinin afişi yayınlandı!

Merakla beklenen İkimizin Sırrı dizisinin afişi yayınlandı!

tarafından sule sule

TelevziyonGazezetesi.com / Detay – ATV’nin bu yazın iddialı dizilerinden İkimizin Sırrı çok yakında izleyiciyle buluşacak. İzleyicinin heyecanlı beklediği diziden iki tane afiş sosyal medyada paylaşıldı. İki afiş de izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Aras Aydın ve Leyla Feray ikilisini başrolde buluşturan atv dizisi, şu günlerde en çok merak edilen yaz projelerinin başında geliyor. Dizinin setinde çalışmalar sürüyor. Her ne kadar yayın tarihiyle ilgili hala bir açıklama yapılmasa da izleyiciler merakla dizinin başlamasını bekliyor.

Merakla beklenen İkimizin Sırrı dizisinin afişi yayınlandı! 8

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler var: Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek.

Dizi, bir anne ile kızın ayakta kalma hikayesini anlatıyor. İkimizin Sırrı dizisinin hikayesi şöyle:

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

Merakla beklenen İkimizin Sırrı dizisinin afişi yayınlandı! 9

İkimizin Sırrı genç oyuncu Leyla Feray’ın da ilk başrol deneyimi olacak. Rolünün altından başarıyla kalkacağı beklenen genç oyuncu için İkimizin Sırrı kariyerinde büyük bir sıçrama sağlayabilir.

Yayın tarihi henüz belli olmayan İkimizin Sırrı dizisinin orijinali olan Marriage Contract, 2016 yılında çekildi. 16 bölüm olarak yayınlanan dizi izlenme rekorları kırmıştı.

İkimizin Sırrı dizisinin senaryosu ödüllü edebiyatçı Özen Yula tarafından yazılıyor.