Ana sayfa Sosyal Medya Merakla beklenen Olağan Şüpheliler dizisinin oyuncuları Ceren Moray ve Yasemin Allen’den sürpriz poz!

Merakla beklenen Olağan Şüpheliler dizisinin oyuncuları Ceren Moray ve Yasemin Allen’den sürpriz poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dijital platformların yaygınlaşması ile birlikte, ekranda görülmesi zor, daha özgün ve süresi de nispeten daha kısa olan pek çok dizi çekildi ve çekilmeye de devam ediyor. Ünlü oyuncuların televizyon ekranında her hafta yorucu bir tempo ile dizi yetiştirmek durumunda kaldıkları bir süreçte, dijital platformdaki diziler imdada yetişti.

Bu dizilerden birisi de çok yakında EXXEN’de yayınlanmaya başlayacak olan “Olağan Şüpheliler” dizisi. Oyunculuklarıyla beğeni toplayan 3 kadın oyuncunun başrolünde olduğu dizinin çekimleri bir süredir devam ediyor.

Dizinin fragmanı da kısa bir süre önce yayınlandı ve şimdiden büyük merak konusu oldu. Yapımcılığını 1441 Productions’un üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı, başrollerini ise; Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar, Yasemin Kay Allen başrolde oynuyorlar.

Berk Hakman, Pamir Pekin, Beril Pozam, Feyyaz Gümüş ve Aylin Veziroğlu’nun da rol aldığı dizide, eşlerini öldüren 3 ev kadının hikayesi anlatılmakta.

Dizinin setinden zaman zaman fotoğraflar da geliyor. Bir fotoğraf da Ceren Moray’dan geldi. Ünlü Oyuncu, dizide birlikte rol aldıkları Yasemin Allen ile çektiği selfie’yi instagram sayfasından paylaştı.

Rol aldıkları yapımlarda oyunculuklarıyla konuşulan Yasemin Allen ve Ceren Moray’ın yeni rolleri de merak konusu. İki ünlü ismin sette iyi anlaştıkları da yaptıkları paylaşımdan görülüyor.
İşte o paylaşım…

Merakla beklenen Olağan Şüpheliler dizisinin oyuncuları Ceren Moray ve Yasemin Allen'den sürpriz poz! 7

İşte Olağan Şüpheliler fragmanı: