Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Fırat iddialı, Kefaret’te herkes kendinden bir parça bulacak!

Mert Fırat iddialı, Kefaret’te herkes kendinden bir parça bulacak!

tarafından ker_def

Yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Kefaret, 22 Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek. Adeta geri sayıma geçen Kefaret ekibi, ilk bölümün nasıl bir reyting getireceğini merakla bekliyor. Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı “Kefaret” dizisinin izleyiciyle buluşmasına sayılı gün kaldı.

Nurgül Yeşilçay yeni projesiyle ilgili Mahinur Ergun ile yeniden çalıştığı için mutlu olduğunu ve onun yazdığı Zeynep Çınarlı karakterini canlandırmaktan büyük keyif aldığını dile getirdi. Ünlü oyuncu, Gülperi’den bir sezon sonra yeniden ekrana dönüş yapmış oldu…

Mert Fırat iddialı, Kefaret'te herkes kendinden bir parça bulacak! 11

Bir diğer başrol oyuncusu Mert Fırat ise, geçtiğimiz hafta kızı Seyhan Mia’nın doğumu ile çifte sevinç yaşıyor. İki yıldır dizilerde yer almayan oyuncu hem yeni bir projeye başlıyor hem de kızının doğumu ile büyük mutluluk yaşıyor.

Yaşanmış bir hikayeden Mahinur Ergun gibi önemli bir isim tarafından senaryolaştırılan dizide yer almaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Mert Fırat, “Güçlü bir kalemin elinde çok dokunaklı, derin ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir senaryoya dönüştü. Herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir dizi olacak” dedi.

Yurdaer Okur ise izleyicilerin bir yandan günümüzde geçen olayları izlerken, bir yandan da 5 yıl önce neler olduğunu da izleyebileceklerinin altını çizdi.

22 Kasım Pazar günü ilk bölümüyle ekrana gelecek dizinin diğer oyuncuları ise şöyle: Özge Özacar, Ege Kökenli, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Enis Yıldız, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Tolga Güleç.

İki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıklarını konu alan “Kefaret” için nefesler tutuldu. “Kefaret”, 22 Kasım Pazar saat 20.00’de FOX’ta.