Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mert Kılıç çok istiyor ama eşi Aslıhan Güner hep erteliyor!

Mert Kılıç çok istiyor ama eşi Aslıhan Güner hep erteliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Aslıhan Güner ile Mert Kılıç, menajerlerinin doğum günü kutlamasına katıldı. Son dönemin öne çıkan isimlerinden olan Aslıhan Güner, birbiri ardına projelerde yer aldı. Kuzey Yıldızı dizisindeki iki başarılı sezonun ardından oyuncu, Uzak Şehrin Masalı’nın kısa sürmesinin şanssızlığını yaşadı.

Aslıhan Güner farklı rollerle izleyicilerin karşısında yer alırken, Şefkat Tepe dizisinde tanışıp evlendiği kocası Mert Kılıç ise uzun süredir bir projede yer almadı. Birçok dizi teklifi geldiği bilinen Aslıhan Güner, hem dijital hem de televizyon dizileri için gelen teklifleri okuyor. Bu süreçte çocuk yapma konusunda da eşi ile ayrı düştüğü öğrenilen oyuncu, şimdilik kariyerine odaklanmak istiyor.

Aslıhan Güner, kocası Mert Kılıç’ın çocuk sahibi olmayı çok istediğini ama şu ana kadar kendisinin onu durdurduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Biz de istiyoruz. Mert hep istiyordu zaten. Beni bekliyor” diye konuştu. Ünlü oyuncu bu sözleri ile eşini kendisinin frenlediğini de anlatmış oldu.

Mert Kılıç da herkes gibi kendilerinin de çocuk sahibi olmayı arzu ettiğine vurgu yaptı. Aslıhan Güner, birkaç yıl sonra böyle bir çaba içine girebileceklerini de belirtti.

Oyuncu, “Bir iki sene sonra herhalde Allah nasip ederse olur diye düşünüyoruz” ifadesini kullandı.