Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde dublör mü kullandı? Herkes o kişiyi merak etti!

Mert Yazıcıoğlu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde dublör mü kullandı? Herkes o kişiyi merak etti!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
13. bölümü yayınlanan Kanal D’nin sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı dizisinde kayak keyfi, ekran başındakilere de manzarası ve keyifli sahneleriyle eğlenceli anlar yaşattı.

Ali, Cihan, Hande, Papatya kar tatili için gittikleri merkezde çocuklar gibi eğlenmeye başladılar. Kartopu oynayan arkadaşlar neşe içindeyken, dağdan kayarak gelen sürpriz bir isim vardı.

Mahir, uzun bir parkuru snowboard yaparak inmeye başladı. Son derece başarılı ve akrobatik hareketlerle dolu bir iniş gerçekleştirirken, aşağıdakiler de kartopu oynamakla yetiniyordu.

Mahir’in bu cool girişi herkesi bir an şaşırttı. Önlerine bir anda profesyonelce bir iniş yapan Mahir’e hepsi bakakaldı. Gözlüklerini çıkarmasından sonra da herkesi şaşırttı Mahir.

Aslında tatile gelmesine şaşıranlar aynı zamanda onun snowboard’daki ustalığı karşısında da çok şaşırdılar.

Mert Yazıcıoğlu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde dublör mü kullandı? Herkes o kişiyi merak etti! 8

Ekran başındaki izleyicilerin o anda pek çoğu da dağdan kayarak inen ve değişik atlama, zıplama hareketleri yapan kişinin, Mahir’i oynayan Mert Yazıcıoğlu olup olmadığıydı!

Yakın sahnelerde Yazıcıoğlu’nun yer aldığı anlaşılabiliyordu ancak tepeden yapılan çekimler ve daha uzak çekimlerde dublör kullanıp kullanılmadığı merak konusu oldu.

 

Mert Yazıcıoğlu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde dublör mü kullandı? Herkes o kişiyi merak etti! 9

Eğer Mert Yazıcıoğlu, tüm sahnede kendisi kaydıysa, ünlü oyuncunun snowboard konusunda hayli başarılı olduğu anlaşılıyor.

Yok eğer dublörse, durum başka tabii ki!

Sosyal medyada pek çok izleyici, çekimlerdeki kişinin Mert Yazıcıoğlu olduğunu düşünerek övgüler yağdırmaya başladı bile.

İşte dizideki o sahne:

Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm Özeti:

Annesinin Cihan ile konuşup aralarının bozulmasına sebep olduğunu öğrenen Mahir, evi terk eder. Mahir’in şimdi tek isteği Cihan’la bir araya gelmektir. Ayla’dan Mahir’in gönlünün Cihan’da olduğunu öğrenen Hande ise çılgına döner. Cihan’dan intikam almak için kolları sıvar. İşten atıldığını öğrenip dükkanda çalışmaya başlayan Figen’in çabaları yetersiz kalır. Borçlarla uğraşan Muzo bir de dükkanın başına gelenler ile uğraşmak zorunda kalır. Cihan’ın hastalığı yetmezmiş gibi, yeni yılda parasızlıkla sınanacak olan aileyi zor günler beklemektedir. Yeni yılı karşılamak üzere şehir dışına geziye giden gençlerin eğlenceli ama bir yandan da gergin yılbaşı macerası, Cihan ve Mahir’in başına gelen felaket ile beklenmedik bir şekilde son bulur!