Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu’ndan sevgilisi Afra Saraçoğlu ile ilgili dikkat çeken itiraf!..

Mert Yazıcıoğlu’ndan sevgilisi Afra Saraçoğlu ile ilgili dikkat çeken itiraf!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu’nun aşkları tüm hızıyla devam ediyor. Birbirine çok yakışan iki ünlü oyuncu istikrarla sürdürdükleri ilişkileriyle birlikte kariyer olarak da hızlı bir yükseliş dönemi içinde bulunuyorlar.

Mert Yazıcıoğlu geçtiğimiz günlerde ilişkisi ile ilgili bir  itirafta bulundu. Yakışıklı oyuncu  gazetecilerin, “Oyunculuk konusunda birbirinizi eleştirdiğiniz oluyor mu?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi; “Ben biraz açık sözlüyüm. ‘Şunu şöyle yapsan daha iyi olur’ demişliğim var. Birbirine net olmalısın bu konularda. Yalan söylenmez.”

Mert Yazıcıoğlu,  “Afra Hanım ile aynı projede yer almayı ister misiniz?” sorusunu ise;  “Afra iyi bir oyuncu, onunla proje düşünürüm tabi ama ‘Beraber oynayalım’ diye bir isteğimiz yok. Güzel bir proje gelirse tabii ki olur.” şeklinde yanıtladı.

Mert Yazıcıoğlu'ndan sevgilisi Afra Saraçoğlu ile ilgili dikkat çeken itiraf!.. 7

Afra Saraçoğlu, son dönemde Nurgül Yeşilçay ile birlikte Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyunuyla gündemde bulunuyor. Genç oyuncunun başarılı performansı da alkış almaya devam ediyor.

Aşk 101 dizisiyle de son dönemde büyük bir popülerlik elde eden Mert Yazıcıoğlu’nun da Disney Plus ile anlaşma yolunda olduğu ortaya çıktı.

Ru isimli yeni bir dizinin başrolü için teklif alan oyuncunun projede başrolde yer alması bekleniyor. Disney Plus projesi için imza aşamasına gelen oyuncu, dizi için şehir değiştirmek zorunda kalacak.

İzmir’in Urla ilçesinde çekimleri yapılması planlanan Ru dizisi için oyuncu görüşmeleri devam ediyor. Bahadır Kartataş’ın yönetmenliğini yapacağı Ru dizisinin çekimleri İzmir’de yapılacağı için Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu ikilisine de zorunlu bir ayrılık dönemi gözüküyor.