Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu’nun sadece 2 saniye göründüğü rolünü biliyor musunuz?

Mert Yazıcıoğlu’nun sadece 2 saniye göründüğü rolünü biliyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Sinan karakteri ile Aşk 101 dizisinde rol aldı. Netflix’te yayınlanan dizi bu günlerde çok popüler.En az 10 ülkede en çok izlenenler arasına katılan diziyle ilgili sosyal medyada da binlerce mesaj paylaşılıyor.

Mert Yazıcıoğlu’nun eski dizileriyle ilgili bir kafa karışıklığı var. İlk olarak hangi yapımda rol aldığı merak ediliyordu. Dedimin İnsanları isimli 2011 yapımı filmde sadece 2 saniye gözüktüğünü biliyor musunuz?

Birçok kişi Mert Yazıcoğlu’nun ilk olarak 2012 yapımı Kayıp Şehir dizisinde rol aldığını sanıyor. Ancak bu doğru değil. Oyuncu, youtube’da İbrahim Selim’in programında bu konuyu açıklığa kavuşturdu.

Yazıcıoğlu, Dedemin İnsanları filminde Mert Fırat’ı bir sahnesinde hemen arkasında duruyor.

Mert Yazıcıoğlu'nun sadece 2 saniye göründüğü rolünü biliyor musunuz? 7

O sahnede Sübhaneke duasını okuduğunu anlatan Mert Yazıcıoğlu şöyle konuştu:

“Dedemin İnsanlarında 1 saniyem var. Bilemedin 2 saniyem var. Mert Fırat’ın bebeği ile durduğu, halkın arkada olduğu sahnede ilk sıradayım. Mert Fırat’ın hemen yanında. Ben bunu buldum. Sahneyi aradım, 1 saniye dua ediyorum. Duayı gerçekten ettim ben, Sübhaneke okudum ben. Bayağı okumuştum.”

Sonra Kayıp Şehir dizisinde konuk oyuncu olduğunu anlatan Mert Yazıcıoğlu, bu dizide de çok kısa rollerinin olduğunu ifade etti. Oyuncu, “O zamanlar zordu benim için. Gerçekten Cevdet Mercan hocam da onun yanında monitör arkasında bir şeyler kapmaya çalıştım” dedi.