Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Boluğur hayranları, Yaşamayanlar dizisine isyan etti!

Merve Boluğur hayranları, Yaşamayanlar dizisine isyan etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
BluTV’nin yeni dizisi Yaşamayanlar geçtiğimiz hafta 6 Eylül’de izleyici ile buluşmuştu.

İlk yerli vampir dizisi olan Yaşamayanlar, uzun süredir bekleniyordu.

Başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in oynadığı dizinin ilk iki bölümü yayınlandı.

Diziyi izleyenlerin ilk yorumlarında, Türkiye’de cesaretle böyle bir dizinin çekilmesine vurgu yapan çok sayıda izleyici var.

Böylesi bir dizinin ilk kez denenmesine destek veren ve diziyi beğenenlerin yanı sıra, kimi aksaklıklar olduğunu vurgulayan veya beğenmeyenler de var tabii ki…

Türkiye açısından da sektör açısından da ilk olması ve hem BluTv hem de birbirinden popüler ve televizyon dizilerinin vazgeçilmez oyuncularının aldığı risk açısından, Yaşamayanlar dizisi kritik bir noktada duruyor.

Dizi henüz yayınlanmadan ‘Ya büyük batacak, ya büyük başaracak’ şeklinde yorumlar yapılmaktaydı.

Ancak ilk 2 bölümüyle dikkat çektiği de gözden kaçmıyor.

Bu arada diziyi izleyenlerin bir kısmı sosyal medyadan ilginç bir taleplerini dile getirmeye başladılar.

Bir süredir ekrandaki dizilerde yer almayan ve kendi kozmetik markası için çalışan Merve Boluğur’un ismi, yorumlarda sık sık geçmeye başladı.

“Bu diziye kesinlikle Merve Boluğur yakışırdı” şeklinde mesajlar geliyor.

Hatta Elçin Sangu yerine Merve Boluğur’un baş rolde olması gerektiğini söyleyenler bile mevcut.

Merve Boluğur’un Yaşamayanlar dizisine yakıştırılmasının yanı sıra son olarak Dolunay’da oynayan Özge Gürel için de bazı kişiler yorumlar yapmakta.

Diziyle ilgili yapılan yorumlarda Kerem Bursin’i, Selma Ergeç’i beğenen çok sayıda yorumcu görülüyor.

Bakın izleyiciler sosyal medyada nasıl yorumlar yapıyorlar:

-Merve boluğur olmalıydı bu tur dizide

-Bence Merve Boluğur ve Ôzge Gürel de olmalıydı

-Merve boluğur baş rol olmalıydı

-Dizide kesinlikle Merve Boluğur da olmalıydı bence.

Merve Boluğur hayranları, Yaşamayanlar dizisine isyan etti! 8

-Gurur duyuyorum sizlerle, umarım böyle kaliteli projeler çok daha artar. Buna benzer fantastik ya da en azından klişe olmayan dizileri/filmleri tarihimizle harmanlamanız çok güzel olurdu.

-Bütün sevdiğim oyuncuları buraya toplamışlar resmen. Harika bir iş çıkarmışsınız. Hayatımda izlediğim en güzel vampir dizisi olacak.

-Gerçekten Türk dizi sektörünün değişmeye başlamasını görmek heyecan verici inşallah heyecanı ve merakı doruklarda yaşatan bir dizi olur. Başarılar

-Böyle bir dizinin Türkiye’de yapılmış olması beni acayip heyecanlandırıyor. Bir ilke imza attınız, umarım devamı gelir. Gurur duydum

-Konsept ve fikir gerçekten yeniliğe açık olmamız gerektiğini ziyadesiyle göstermiş.Fakat diyaloglar aşırı yapmacık olmuş oyunculuk yerlerde sürünüyor.Yazlık dizilerde kendini pazarlayan oyunculardan da böylesi bir performans beklerdim zaten.Daha önümüzde çok yol var çoook.

-Çok güzel bi dizi olacak sanırım öyle gözüküyor tabi klasik Türk dizilerine dönmezse

-İyi vampir kötü vampir olayı The Vampire Diaries’e benzemiş onun dışında kurgu falan dikkat çekici değil, çok sıradan duruyor fakat Türk yapımı olduğu için ve ilk defa böyle bir proje çıktığı için insan ister istemez merak ediyor. Ne diyeyim ki, umarım dizi sektörümüz de film sektörümüz de daha fazla gelişir. Ülkece geliştirmemiz gereken çok fazla konu var…

-BluTV ne güzel işlere kapı açtın

-Hele şükür Türk sinemasının ilerlediğini görebiliyoruz… Ses video kalitesi mükemmel.. Fragman kadar çekici olacak mı senaryo göreceğiz.. Başarılar

-Kerem role yakışmış abi. Türkü ve kerem favorim olacak gibi
Kerem Bursin çok yakışmış diziye

-Şimdiye kadarki en iyi türk internet dizisi olmaya aday bence :-)

-Hiç kuşkusuz Kerem Bürsin rolune en çok ve efsane yakışanı.

-Türklerin böyle bir şey yapması çok güzel.SİZİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM BLUTV!

-Türkiye’de böyle diziler,filmler yapmak nedense çok zor bir hal aldı.Sürekli Aşk dizileri Komedi Filmleri görmekten bıktık.Bu dizi kötü veya iyi olsun umrumda değil.sonuçta düşünülmüş yapılmış.İnşallah devamı gelir Başarılar

-Böyle şeylerin denenmeye başlanması acayip mutlu etti beni umarım değerini biliriz tebrikler şimdiden

Merve Boluğur hayranları, Yaşamayanlar dizisine isyan etti! 9

Diziyle ilgili detaylar:

Başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç gibi isimleri barındıran dizinin dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Türkü Turan, Nilperi Şahinkaya, Efecan Şenolsun, Edip Tepeli, Elit İşcan, Oral Özer, Erdeniz Kurucan, Selahattin Ergün, Beril Acar ve Birce Kirkova gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Yaşamayanları dizisi yönetmenliğini; Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmi ile FIPRESCI ile Altın Zenith ödüllerini kazanan ve BluTV Özel Yapım’ı 7YÜZ dizisinin ‘Prosedür’ bölümünün yönetmeni olan Alphan Eşeli üstleniyor. Çarpıcı konusuyla çok konuşulacak dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alırken dizinin görüntü yönetmeni Tariel Meliava ise izleyicileri gizemli ve heyecan dolu dünyanın içine sürükleyecek görüntülere imza atıyor.

Dizinin konusu:

Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur.

Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia’nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.