Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Boluğur onun ismini bile duyduğu zaman geriliyor!

Merve Boluğur onun ismini bile duyduğu zaman geriliyor!

tarafından ker_def
Ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam Bebek’te bir mekan çıkışı görüntülendi.

Neşeli tavırlarıyla, “Eylül’de ekranlara bomba gibi dönüyorum.” diyen Boluğur, Murat Dalkılıç’ın adını duyar duymaz gerildi ve agresif tavırlar sergiledi.

Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel’in yaşadığı aşkla ilgili yorum yapmamaya oldukça özen gösteriyor.

İstanbul gecelerinde sık sık objektiflere yansıyan Boluğur, boşandıktan sonra sergilediği neşeli tavırlarıyla da bir hayli dikkat çekiyor.

Hande-Murat aşkının konuşulmaya başlandığı ilk zamanlar “Reklam aşkı” yorumunu yapan Boluğur, ikilinin aşkının bir fotoğrafla belgelenmesi üzerine adeta sessizliğe büründü ve eski eşini sosyal medya hesaplarından da sildi.

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde de Hande Erçel’le olan aşkını UçanKuş TV kameralarına itiraf edip, gazetecilerin “Hayırlı olsun” dileklerine “Sağ olun, teşekkürler.” demişti.

Önceki akşam Bebek’te objektiflere yansıyan Boluğur, flaşların patlamasıyla, “Az sonra, az sonra arabamı bulacağım inşallah!” diyerek neşeli tavırlar sergiledi.

Uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen Boluğur, “Eylül’de inşallah bomba gibi geliyorum bomba!” sözleriyle, sevenlerine de güzel haber verdi.

Boluğur’un bu neşeli tavırları, gazetecilerin Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’in yaşadığı aşkını hatırlatmasıyla son buldu.

Oldukça gerilen Boluğur, cevap vermeyerek arabasına yöneldi.