Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur sosyal medya ile arasına mesafe koymuş!

Merve Boluğur sosyal medya ile arasına mesafe koymuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Boluğur, instagram hesabından enerjisini yansıtan paylaşımlar yapmakta. Ancak oyuncunun sadece paylaşım yaptığı fakat instagram’da başkalarının paylaşımlarına bakmadığı ve yorumlarla da ilgilenmediği ortaya çıktı. Katıldığı davette muhabirlerin sorusu üzerine Boluğur, “Ben instagrama girmiyorum” diye yanıt verdi.Paylaşımları nasıl yaptığı sorulunca ise, “Genel olarak girmiyorum” diyen oyuncu, katıldığı davetten fotoğraflarını ise paylaşacağını belirtti.

Merve Boluğur sosyal medya ile arasına mesafe koymuş! 7
Boluğur, kadınların başka kadınlara kötü yorum ve eleştiriler yaptıkları ile ilgili sorular soran muhabirlere, herkesi çok sevdiğini ve herkesin mutlu olmasını istediğini belirterek yanıt verdi.

Boluğur, “O kanalda olmazsanız o eleştiriler de olmuyor” diyerek, sosyal medyayı takip etmediği için bu tür yorumları da görmediğine vurgu yaptı.

Boluğur, bu durumu şu sözleriyle açıklıyor: “Kendi hayallerim, kendi amaçlarım ön planda, o yüzden de böyle bir yol izliyorum.”

Davette adeta mutluluk saçan Merve Boluğur, fit halini korumak için bol su içtiğini, detoks sulara başladığını belirtti. Oyuncu, enginar, brokolü yediğini, özelikle sebze ağırlıklı beslendiğini ifade etti.

Evde spor da yaptığını vurgulayan Merve Boluğur, evde hobi olarak şarkı ve türkü de söylediğini belirtti..

Uçankuş TV’de yer alan röportajı videodan izleyebilirsiniz.