Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Boluğur yapımcılara mesaj yolladı, işte gönlünde yatan aslan!

Merve Boluğur yapımcılara mesaj yolladı, işte gönlünde yatan aslan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranda yer almadığı için hayranlarının merakla yeni projelerini beklediği Merve Boluğur, katıldığı davette muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Kendisini çok iyi hissettiğini belirten ünlü oyuncu, birçok kişinin düşündüğünün aksine hayatının en mutlu döneminde olduğunu özellikle vurguladı.

Merve Boluğur, “Enerjim çok yerinde, çok mutluyum. Çok güzel bir dönem geçiriyorum. Enerjimin yerinde olması bana iyi geliyor” açıklamasını yaptı.

Boluğur, yeni projeler konusunda tekliflerden bahsetmedi ama isteklerini aktardı.

Romantik komedi dizisinde rol almak istediğini ifade eden Boluğur, bunun nedeni olarak ise “Şu an tercihim o yönde. Enerjim şu an ona çok uygun. Başka değişik roller de oynamak istiyorum. Farklı bir şey yapmak istiyorum” açıklamasında bulundu.

Uçankuş TV’de yer alan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

2006 yılından bu yana ekranda boy gösteren Boluğur, Acemi Cadı dizisindeki Ayşegül karakteri ile tanınmıştı.

Küçük Sırlar dizisinde yine Ayşegül rolüyle beğenileri kazanan oyuncu, Kuzey Güney dizisindeki Zeynep performansı ile akıllara takılı kalmıştı. Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Nurbanu Sultan karateri ve ardından İçimdeki Fırtına’da Ezgi olarak ekranda boy gösteren Boluğur, 2 sezondur herhangi bir yapımda rol alamadı.