Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Boluğur’a hayranlarından dizi isyanı!

Merve Boluğur’a hayranlarından dizi isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur, pazar günü dolayısıyla bir paylaşım yaptı ve hayranlarına “İyi pazarlar” dileklerini iletti.

Boluğur’un iddialı pozuna 70 binin üzerinde beğeni yapıldı. Yorumlar da ise hayranları ünlü oyuncuya güzelliği üzerine iltifatlarda bulundu.

Bazı takipçileri ise diziler konusunda sersenişte bulundu.

Yeni bir diziye başlamasını uzun süredir bekledikleri oyuncudan geçtiğimiz ay bir müjde geleceği bilgisi vardı. Boluğur, yakında açıklayacaktı. Ancak bu müjde henüz gelmedi.

Bir takipçisi “Ne zaman döneceksin dizilere, görmek istiyoruz sizi” şeklinde mesaj paylaştı. Bu mesajı da çok sayıda kişi beğendi. Ayrıca başka hayranları da benzer mesajlarla oyuncuyu ekranda görmek istediklerini belirttiler.

Merve Boluğur’un kariyerine yönelik eleştiriler yapanlar da olduğu görüldü.

2006 yılından itibaren oyunculuk yapmakta olan Boluğur, Acemi Cadı dizisinde Ayşegül olarak kalplere dokunmuştu. Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl dizileri oyuncunun üst üste çıkış yaptığı projelerdi. En son 2017 yılında İçimdeki Fırtına’da rol alan oyuncu dizinin 6. bölümde final yapmasının üzüntüsünü yaşamıştı. Aşklarıyla da çok konuşulan Merve Boluğur, 2 yıldan fazla süredir ekranda bulunmuyor ve hayranlarından geri dönmesi yönünde çok sayıda çağrı alıyor.

İşte Merve Boluğur’un bugünkü paylaşımı:

İyi pazalar⚡️⚡️⚡️

Merve Boluğur'a hayranlarından dizi isyanı! 7