Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur’dan bir tane daha ‘Dünya umurumda değil’ pozu!

Merve Boluğur’dan bir tane daha ‘Dünya umurumda değil’ pozu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İlk olarak Acemi Cadı isimli diziyle tanındıktan sonra Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştı Merve Boluğur. Ekrandaki son dizisi ise 2017 yılında yayınlanan İçimdeki Fırtına dizisi olmuştu. Oyuncu, tam 3 yıldır hiç bir projede yer almıyor.

Dizilerle olmasa da yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor Merve Boluğur. Yaz aylarında magazin gündemine aşkıyla gelen ve sonrasında da ayrılık haberleri ile sayfaları süsleyen oyuncu, Ekim ayı olmasına rağmen tatil keyfini sürdürmekteydi.

Bir kaç gün önce ise İstanbul’da bir arkadaşı ile yemek yerken görüntülendi. Kameraları görünce hemen motorsiklete binip mekanı terk etti ikili.

Bu sırada sorulan hiç bir soruya yanıt vermeyen Boluğur’un mini elbisesi ve derin dekoltesi de magazinlere bol bol malzeme oldu.

Oyuncunun kimseye aldırmayan, umursamayan tavırları dikkat çekerken gönlünce yaşadığını yaptığı her paylaşımıyla da ortaya koymakta.

Merve Boluğur’un son pozu da yine ‘hayat bana güzel’ dedirtiyor. Yeni sezon ile birlikte tatilini bitirip çalışmaya başlayan pek çok ünlüye rağmen Merve Boluğur, anlaşılan yeniden tatile moduna girmiş!

Bir havuz başında mayolu pozuyla kimseyi umursamayan haliyle işte Merve Boluğur…

????

Merve Boluğur'dan bir tane daha 'Dünya umurumda değil' pozu! 7