Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Boluğur’un favori dizisi ortaya çıktı!

Merve Boluğur’un favori dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılında İçimdeki Fırtına dizisinden sonra Merve Boluğur televizyon dizilerine adeta küstü. Oyuncu, 3 yıldır hiçbir projede yer almıyor. Merve Boluğur; Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl gibi iddialı projelerde büyük işler başardı.

Ancak son yıllarda dizilerde yer almayarak herkesi şaşırtıyor. Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Boluğur, favori dizisini de ilk kez açıkladı. Oyuncu en sevdiği dizinin Kara Melek olduğunu da ifade etti.

Merve Boluğur'un favori dizisi ortaya çıktı! 7

Kara Melek dizisi 19 Şubat 1997 yılında başladı ve 4. sezonuyla 19 Ocak 2000’de final yaptı. Toplam 110 bölüm yayınlanan dizinin başrolünde Sanem Çelik, Ece uslu, Mustafa Alaborak, Toprak Sergen gibi önemli isimler yer almıştı.

Bir erkekte aura, saç rengi ve ses tonuna çok dikkat ettiğini belirten oyuncu, insanın kendisiyle barışık olmasının önemine de dikkat çekti.

Şebnem Ferah’ı çok seven, yönetmen Tim Burton’a hayran olan, Atilla İlhan ve Murathan Mungan’ın şiirlerini okuyan bir Merve Boluğur gerçeği de soru-cevapta kendisini gösterdi.