Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur’un kusursuz pozu! Duygu Sarışın ve Esra Bilgiç’e hayranları kalp bıraktı!

Merve Boluğur’un kusursuz pozu! Duygu Sarışın ve Esra Bilgiç’e hayranları kalp bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya paylaşımları ile göz dolduruyor. Merve Boluğur, kusursuzluk vurgusu yaptı. Duygu Sarışın güzelliğini sergiledi. Esra Bilgiç’in çıplak ayaklı pozuna hayranları kalp bıraktı. İşte instagram’a yansıyan hoş pozlar…

Merve Boluğur, sıklıkla paylaşım yapıyor ve bu yolla da hayranlarına hayatında her şeyin iyi olduğunu anlatıyor. Mutluluğunu fotoğraflara yansıtan oyuncu, güzelliği ile de beğenileri kapıyor… Boluğur, “Kadınlar olduğumuz gibi kusursusuz” notuyla da hemcinslerine övgüde bulundu. Paylaşıma binlerce de beğeni yağdı…

Merve Boluğur'un kusursuz pozu! Duygu Sarışın ve Esra Bilgiç'e hayranları kalp bıraktı! 9

Çağatay Ulusoy ile aşkıyla magazin gündeminde düşmeyen Duygu Sarışın, sosyal medyada nadiren paylaşım yapan ünlüler arasında bulunuyor. Oyuncu, suyun kenarında güzelliğini sergilediği pozlarıyla ilgi gördü.

“Kalbine güven” diye mesaj da bırakan ünlü oyuncuya takipçilerinden birçok iltifat geldi. Bir takipçisi, “Çağatay dünyanın en şanslı adamı” diye yorum bıraktı.

Merve Boluğur'un kusursuz pozu! Duygu Sarışın ve Esra Bilgiç'e hayranları kalp bıraktı! 10

Ramo dizisinde Sibel karakteriyle Show TV ekranında hayranları ile buluşmaya devam eden Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisiyle de yurt dışında hayran kitlesini artırıyor.

Oyuncu, sosyal medyayı da etkili kullanan isimler arasında. Çıplak ayaklı pozuyla takipçilerinden büyük ilgi gören Esra Bilgiç, özellikle yabancı hayranların gözdesi durumunda.

Merve Boluğur'un kusursuz pozu! Duygu Sarışın ve Esra Bilgiç'e hayranları kalp bıraktı! 11