Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur’un yeni şarkısı sosyal medyayı ikiye böldü!

Merve Boluğur’un yeni şarkısı sosyal medyayı ikiye böldü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Bir süredir ekranlardan uzak olan ve gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, son paylaşımıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

Hayranlarının ekranlarda görmek istediği oyuncu çeşitli teklifler aldığını ama kendisine uygun bir rol olmadığı için kabul etmediğini açıklamıştı.

Hayranları oyuncudan yeni dizi haberi beklese de oyuncu son zamanlarda müzik çalışmalarına ağırlık verdiğini anlatarak, yakında Mr Jade ile ortak bir çalışma yapacağını ve single çıkaracağını belirterek, “Artık beni sahnelerde göreceksiniz” şeklinde konuşmuştu.

Beklenen oldu. Merve Boluğur sözleri kendisine ait olan şarkısını instagram hesabında hayranlarının beğenisine sundu.

“Sözler: şşşşşştttt benden gitmemişsin gittiğini sanmışsın anca..piişşşt kendine gelememişssin ölüyorsun anlasana..acıttığın “geçmiş”artık koymaz ki bana..kimse kesmez seni hadi “gölgelerde”ara ..tehlike çanları çalıyor dayanabilir misin..geliyorsun şeytanına:) hadi dizginle beni “birleştir” al aşk işte bu doya doya..senin kalbini alıcam istediğimdede “çıkarıp oynayacağım..rap kısmı her yanımız ateş alanı..o duygu büzi tutsak etti içine..bir ben senden geçir kendinden..duvarlar aşk diye haykırıyor..tutkuları boylayalım arzular örtüstüğünde..sesler çıglıklari alt etsin..tenler birbirini ölesiye sevsin.. sözler: Merve Boluğur aranje: Mert Aydın.”

Merve Boluğur’un paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı hayranları, ‘Daha iyisi olabilirdi’ yorumunda bulunurken bazı hayranları da ‘Baş yapıt’ şeklinde yorum yaptılar.